Så er det blevet tid til endnu en omgang kort i bøger. Denne gang tager vi et kig på kortet i Spirit Animals bøgerne. Spirit Animals er en serie skrevet af forskellige forfattere.

SONY DSC

Dette kort er forholdsvis simpelt, men ikke grimt. Det er ikke et af mine favorit kort, men det er ret fint alligevel. Jeg synes dog, at det mangler nogle detaljer. Jeg har brugt det ret meget under læsningen, for det gav en god fornemmelse for, hvor gruppen befandt sig på et givent tidspunkt, eller hvor langt de havde rejst. Så selvom det ikke er mit favorit kort, var det godt i den forstand, at det passede godt til historien.

Derudover kan jeg godt anbefale bøgerne. De er rigtig gode og hyggelige, og det er en af de serier, som bare bliver bedre og bedre for hver bog. Har du læst dem?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.