SONY DSC

Denne omgangs kort er fra Study serien af Maria V. Snyder. Jeg har kun læst de tre første bøger: Poison Study, Magic Study og Fire Study, men jeg elskede dem alle, og jeg glæder mig virkelig til at læse videre. Kortet i Poison Study er dog ikke en af mine favoritter. Jeg synes det er kedeligt og lidt for simpel. Og så fylder det ikke engang en hel side. Det er ret ærgerligt.

Selvom jeg ikke bryder mig specielt meget om kortet, brugte jeg det alligevel en del under læsningen. Jeg kan simpelthen ikke lade være med, at bladre tilbage og kigge, hvis det er relevant. Det giver en helt anden dimension til historien. Men nu hvor historien er så fantastisk, havde jeg håbet på et lige så fantastisk kort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.