Jeg er tilbage på bloggen efter et par meget hårde eksamener. Jeg starter ud med at vise kortet i fantasy serien Throne of Glass

SONY DSC

Jeg har endnu ikke læst Throne of Glass af Sarah J. Maas, og den har efterhånden stået på min hylde et godt stykke tid. Jeg satser på at få den læst inden 2016 slutter. Selvom jeg ikke har læst en endnu, har jeg smugkigget lidt på kortet. Jeg glæder mig virkelig til at udforske kortet mere når jeg skal i gang med at læse bogen

SONY DSC

Har du læst bogen?

2 Comments on Kort i bøger #3

  1. Det er en rigtig god bog, du kan roligt glæde dig til at læse den! 🙂
    – Og så glæde dig over at de næste 3 bøger i serien også er udkommet, plus en bog med prequel noveller. Og at bog nr. 5 ifølge Bloomsbury skulle udkomme til september – for de bøger er rigtig spændende og vanedannende! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.