index

Forfatteren til Divergent bøgerne der også er aktuelle som film kommer til Danmark mandag den 14 December. Det er hendes første besøg i Skandinavien nogensinde. Jeg skal selv ind og møde hende, og have signeret mit eksemplar. Jeg glæder mig!

Hvis du ikke har mulighed for at komme til Lyngby, er der stadig en chance for at få noget signeret af hende. Forlaget Alvilda har nemlig været så flinke at sætte et helt sæt af Divergent bøgerne på højkant.

SONY DSCPræmien består således af alle 4 Divergent bøger signeret!
Det eneste du skal gøre for at vinde er at skrive en julehilsen i kommentarfeltet.
Du skal have adresse i Danmark, og husk at skrive en mail, så jeg kan komme i kontakt med vinderen. Konkurrencen slutter den 14 December.

SONY DSC

46 Comments on Konkurrence – Veronica Roth kommer til Danmark

 1. Sikke en lækker præmie! 🙂 jeg har desværre ikke selv mulighed for at tage afsted og møde hende, men jeg er sikker på at det bliver fantastisk!

  Rigtig glædelig jul 🙂

 2. En lille nisse rejste…. Men ikke til Lyngby, desværre – det kunne ellers ha’ været skønt at møde V. Roth ? Rigtig glædelig jul med ønsket om en herlig dag d. 14 (for de som er så heldige) og om snarlig sne og masser af julehygge ?????⛄️?

 3. Sikke en flot præmie! Det ville være den perfekte (tidlige) julegave! Glædelig jul og godt nytår! 🙂 Og god fornøjelse, når du skal ind og møde hende!

 4. Det er på en eller anden måde lykkedes mig at undgå serien fuldstændigt ?? Så først filmen i sidste uge, og der gik det op for mig, at bøgerne bestemt er et must! Kender i det, at man kan blive helt chokeret over, hvor godt et univers er skruet sammen? ? Er “desværre” på juleferie i den store verden, når hun kommer til Kbh, ellers havde jeg glædeligt krydset landet – du må hilse i stedet ? God jul herhjemme, sådan nogle arrangementer måtte der gerne komme flere af!

 5. Sikke en dejlig præmie 😀 Det vil være sådan en god julegave til en selv 😀
  Glædelig jul og godt nytår 😀 Håber du får nogle fantastiske dage sammen med familien 😀

 6. Sikke en fin konkurrence. Det må jeg nok sige! Og dejlig mulighed for at ønske dig god jul og god december i det hele taget. Jeg håber, der ligger en masse bøger under træet til dig i år 😉

 7. Glædelig jul til alle. Må I have de skønneste juledage, med masser af gaver og lækker mad ☺️
  Iiiih, hvor ville jeg gerne have mødt Veronica Roth. She is amazing. Elsker bare hendes Divergent serie. Den helt perfekt julegave til os derhjemme. Jeg ville ønske, at jeg kunne få bøgerne signeret af min yndlings forfatter, men jeg arbejder selv i en Arnold Busck og har tilfældigvis lige en vagt på dagen. Ej, hvor jeg ærger mig (stor tuder) ?
  Krydser inderligt fingre for, at jeg får muligheden for at få muligheden for en signatur af Veronica Roth ?

 8. Glædelig jul til alle. Må I have de skønneste juledage, med masser af gaver og lækker mad ☺️ Hyg jer med jeres familier og nyd hinandens selskab, for det er helt klart det bedste ved julen!
  Iiiih, hvor ville jeg gerne have mødt Veronica Roth. She is amazing. Elsker bare hendes Divergent serie. Den helt perfekt julegave til os derhjemme. Jeg ville ønske, at jeg kunne få bøgerne signeret af min yndlings forfatter, men jeg arbejder selv i en Arnold Busck og har tilfældigvis lige en vagt på dagen. Ej, hvor jeg ærger mig (stor tuder) ?
  Krydser inderligt fingre for, at jeg får muligheden for at få muligheden for en signatur af Veronica Roth ?

 9. Sikke en lækker præmie! Jeg har læst de to første, og de er simpelthen så gode, så jeg ville elske at eje hele serien, hvilket også giver mulighed for at få de to sidste læst. 🙂

 10. Det er svært at skrive en julehilsen til en man ikke kender, men jeg kan i hvert fald ønske dig en fantastisk jul! Jeg håber at du nyder den, lige så meget som jeg gør, for så bliver det altså ikke bedre :)))

 11. Lyngby er bare for langt væk fra mig. Øv!! Men jeg håber jeg er heldig her så. Det ville simpelthen være for vildt. Jeg elsker de her bøger!!!
  Jeg misunder dig at du kommer til at møde Veronica. Jeg ønsker dig den bedste oplevelse!!!
  Og jeg ønsker dig også en glædelig jul ?

  /Kamille

 12. Rigtig meget glædelig jul Sabrina! Må din december måned være fyldt med julegodter og hygge!
  De ville pynte rigtig fint på min bogreol, er jeg sikker på 😀

 13. Hej Sabrina. Jeg ønsker dig og din familie en rigtig glædelig jul! 🙂 Mange julehilsner fra Rikke

 14. ÅÅÅÅH! Det her er jo perfekt! Jeg ville så gerne selv have været ovre og møde hende, men med arbejde og bopæl i Sønderborg, i den anden ende af landet, er det desværre umuligt. 🙁
  Jeg krydser ALLE mine fingre! 😀

  Og så rigtig glædelig jul – jeg håber, at din december er magisk og så glæder jeg mig til at høre, hvordan din første jul i lejligheden går! <3

  Hulgaard92@hotmail.com

 15. Lækre bøger, måske de kunne anspore mig til at få læst videre i serien 🙂

  Rigtig glædelig jul!
  ~boroughofbooks@gmail.com

 16. Glædelig jul til dig 🙂
  Håber du nyder den, og er kommet i julestemning – og har fået pyntet op i din nye lejlighed.
  Glæder mig til at følge dig og din blog igen næste år.
  Og må der forhåbentlig være lækre firkantede pakker under juletræet til dig i år.

  Julehilsner fra Mia / tulipanbusk@hotmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.