Jeg har været så heldig (Synes jeg selv) at modtage et cover fra lux-case.dk som jeg skal anmelde. Jeg snusede lidt rundt i deres webshop. De har ret mange covers at vælge imellem. Jeg kan rigtig godt lige netop deres brede udvalg og at de har til så mange forskellige modeller.

SONY DSC SONY DSC

Jeg valgte et simpelt cover, et grønt et! Min yndlingsfarve er jo grøn, og jeg var lidt spændt på at se hvordan den grønne farve var i forhold til billedet på deres shop. Det skuffede bestemt ikke. Jeg er blevet rigtig glad for coveret! Det er rigtig rart at have i hånden, da det har en lidt “ru” facade, hvis man kan sige det.
Jeg har ikke været så heldig med mine tidligere covers, angående kvalitet, og de er hurtigt blevet slidte, så jeg er spændt på hvordan denne er, men indtil videre er jeg rigtig glad for den.

Nu til en anden del: Konkurrencen.
Lux-case.dk har også været så søde at donerer endnu et cover til en af jer søde læsere. Der er frit valg på deres side, dog må det ikke koste mere end 250 kr.

Der er to krav. I skal like deres side på facebook. Den kan I finde lige her, husk at skrive en kommentar om at I har liket deres side. Det andet krav er, at I skal gå ind på deres side og finde det cover I godt kunne tænke jer at vinde, og så sætte et link i kommentarfeltet, så er I med i lodtrækningen.

Hvis I ikke har gjort som beskrevet, tæller I desværre ikke med, jeg skriver ikke til folk og minder dem om at de ikke har gjort det.
Husk også en mail adresse, så jeg kan kontakte vinderen.

Slutter den 5 oktober og en vinder vil blive trukket dagen efter.

16 Comments on Konkurrence: Valgfrit cover

  1. Ja jeg synes også at udvalget er rigtig godt og det er endda selvom at det er en konkurrent 😉 Men jeg forstår godt at I synes om hvad I ser. Håber at se flere konkurrencer herinde i fremtiden.

    De bedste hilsener
    Theis Brouer
    Indehaver
    Motil.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.