Jeg har en ekstra bog af The Darkest Part of the Forest af Holly Black. Det er en ret speciel bog, og min anmeldelse kan læses lige her.

Children can have a cruel, absolute sense of justice. Children can kill a monster and feel quite proud of themselves. A girl can look at her brother and believe they’re destined to be a knight and a bard who battle evil. She can believe she’s found the thing she’s been made for.

Hazel lives with her brother, Ben, in the strange town of Fairfold where humans and fae exist side by side. The faeries’ seemingly harmless magic attracts tourists, but Hazel knows how dangerous they can be, and she knows how to stop them. Or she did, once.

At the center of it all, there is a glass coffin in the woods. It rests right on the ground and in it sleeps a boy with horns on his head and ears as pointed as knives. Hazel and Ben were both in love with him as children. The boy has slept there for generations, never waking.

Until one day, he does…

As the world turns upside down, Hazel tries to remember her years pretending to be a knight. But swept up in new love, shifting loyalties, and the fresh sting of betrayal, will it be enough?

SONY DSC

Jeg har ikke behov for to eksemplarer af samme bog, og derfor vil jeg gerne forkæle mine læsere. Bemærk at bogen er på engelsk! Du skal have en dansk adresse og blot skrive en kommentar til dette indlæg, hvor du anbefaler mig en bog du elskede. (Husk at anbefale en bog, hvis du ikke gør det, er du ikke med i udtrækningen.) Du må meget gerne følge bloggen på bloglovin’, men det er ikke et krav.

Konkurrencen løber til og med mandag den 29 februar. Held og lykke 🙂

42 Comments on Konkurrence: The Darkest Part of the Forest

 1. Jeg vil helt bestemt anbefale den mystiske og historiske roman “The Miniaturist” af Jessie Burton, som jeg var helt vild med. Jeg ved godt, at det ikke er en af de genrer, som du typisk læser, men måske er det noget for dig alligevel 🙂

 2. Alt efter genre så White male heart af Ruarhid Nicoll eller Jernprøven af Holly Black & Cassandra Clare – elskede de bøger så de er bestemt værd at anbefale

 3. Lyder som en ret interessant bog- den gad jeg godt vinde! Hvilken bog vil jeg anbefale dig at læse,ja det er faktisk ikke helt nemt, men det bliver Eksperimentet af Dean Koontz. Den har nogle år på bagen, en del faktisk, og er ikke den genre, du normalt læser, men den er bare så god, og midt i al dens gru og rædsel, er den også ret rørende. Koontz er formidabel, og fortjener din opmærksomhed 😀

 4. Jeg vil anbefale dig ‘Mig uden dig’ af Kelly Rimmer, som jeg næsten lige har færdiglæst – den var virkelig god og rørende! 🙂

 5. Uhh TDPotF lyder spændende!
  Jeg var lidt i tvivl om hvilken bog jeg skulle anbefale dig, men efter at have læst Helenas kommentar, så bliver jeg også nødt til at anbefale dig en Koontz-bog! “Odd Thomas” er en fantastisk bog, som handler om Odd der kan se de døde (bl.a. Elvis!), og selvom han egentlig bare vil leve et stille og roligt liv med at vende burgere på den lokale grill, og elske sin kæreste Stormy, så bliver han hele tiden inddraget i opklaringer på mord i den lille by. Den er fyldt med humor, paranormale væsener, spænding og kun et lille drys kærlighed. Den er også blevet filmatiseret, men den lader vi bare som om ikke eksisterer 😉

 6. Sikke en fed konkurrence – den bog lyder rigtig spændende!

  En bog jeg vil anbefale er The Forest of Hands and Teeth af Carrie Ryan. Den er virkelig spændende og medrivende! 🙂

 7. Åhhh elsker de bøger jeg har læst af Holly Black!!! Den lyder spændende! Den kunne jeg godt tænke mig og at læse? jeg vil Anbefale dig Tamora Pierce som har skrevet nogle fantatiske bøger! Hun er min ynglings forfatter indenfor fantasy.. især da hun både skriver om kvinde og mandlige personer og deres perspektiver, har personer med forskellige seksualiteter og hudfarver med, meget diversitet udover de forskellige lande, verdener og kulturer… Men du skal starte med enten Alanna med Løvindens Sang eller Sandrilene, Torn, Daja og Tris med Spiralcirklens Tempel.. og den glade bogelsker så findes bøgerne både på dansk og engelsk❤❤❤ også har hun været i omegnen af 30 bøger!????? også vil jeg anbefale John Lenahan med Shadowmagic!!! Der er to bøger merr i serien.. Mega god og fantatiske humør som minder om John Flanagans humør i hans bøger om Skyggelærlingen og Våbenbrødrer ? åhhh og jeg kunne kunne blive ved!!! Elsker bøger!! Lige den sidste!! Mine nye yndlingsbog for 2015! Er Pierce Brown hvis du ikke kender hans arbejde? ? Red Rising, Golden Son og Morning Star!!! Har selv kun læst etteren og blev forelsket i den!! Træk ikke vejret mens jeg læste den fra start til slut! Så intens er den!? har lige fået toeren og treeren hjem!!
  Håber du læser nogle af dem og du har nogle fantatiske følgesvende for livet❤?❤
  M.V.H. Malene Erika

  • Jeg har allerede læst de to første bøger om Alanna, de er ganske gode ja 🙂 Shadowmagic har jeg også læst, og jeg har de to næste stående på hylden. Red Rising har jeg ikke læst endnu, mener jeg har den på min kindle. Den skal jeg vidst snart læse 😀

 8. Jeg vil anbefale dig Partials af Dan Wells. Jeg er pt. i gang med anden bog i trilogien, og det er sådan en god serie!

 9. Uha den er svær. Men vil anbefale Hannibal som handler om doktor Hannibal lector og clarice sterling. Det er en krimi og grum til tider. Men elsker den. Den er meget bedre end filme.

 10. Den lyder godt nok spændende. Jeg vil anbefale Infinity af Sherrilyn Kenyon som hurtigt er blevet en af mine yndlingsforfattere. Infinity er første bind af serien Chronicles of Nick, og er en fantasybog fyldt med humor og masser af atmosfære. Kenyons Dark-Hunter-serie, som jeg pt. er i gang med, kan bestemt også anbefales.

 11. Jeg kan anbefale Helgi Daner af Josefine Ottesen. Dejlig dansk historisk fiktion med et strejf af magi og fantasy. Velskrevet og en god historie med udgangspunkt i vores Holger Danske.

 12. Sikke en dejlig konkurrence 🙂 Den er jeg da nødt til at deltage i! Jeg har netop færdiglæst ‘Mios Blues’ af Kristina Ohlsson, som er 2. bog i serien om Martin Benner. Den vil jeg rigtig gerne anbefale, da den ligger rigtig højt oppe på min top 10! 😀

  /www.mitbogunivers.blogspot.com

 13. Jeg vil anbefale dig at læse A face like glass. Det er en af de bedste bøger, jeg læste sidste år, og den rammer dine genrepræferencer 😉

 14. Uh, den sidste bog jeg virkelig har elsket må være “To all the Boys I’ve Loved Before” – det var sådan en sød fortælling om kærlighed, men Jenny Han ved virkelig, hvordan hun skal skrive fængslende!

 15. Jeg vil anbefale dig “Hvad hjertet ved” af Jessi Kirby. Jeg ved godt, det ikke er den genre, du læser mest af, men den er virkelig fantastisk, og den bør i hvert fald uanset hvad få en chance 🙂

 16. Havde mit første bekendtskab med Philip Pullman for lidt tid siden. Det var en kort historie som hedder Det Fortryllede Urværk. Jeg var fuldstændig fortabt i den, den bedste lille bog jeg endnu har læst.
  Vindens navn af Patrick Rothfuss er også suveræn.

 17. Åh, det er jo sjovest hvis det ikke er én jeg allerede har lokket dig til. 😛

  Øhm, The Mind Games af James Dashner fordi du også gamer og er lige så nørdet som mig, så jeg tror du vil kunne lide den. 😀

 18. jeg vil klart anbefalde at læse den 100 årige, der kravlede ud af vinduet og forsvandt.

 19. Jeg kan stærkt anbefale Dødelig medicin og organiseret kriminalitet, ikke en roman, men en bog om den virkelige verden, meget skræmmende men vigtig læsning!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.