For ikke så længe siden rundede bloggen 100 følgere på bloglovin’. I skrivende stund er der 101 følgere. Det vil jeg fejre med en lille konkurrence. Filmen Det Magiske Hus er en sød animations film om en lille kat der er blevet forladt. Læs beskrivelsen under billedet

SONY DSC“Den lille kat Torden er blevet forladt af sine tidligere ejere og da en storm indtræffer, søger han ly i et stort hus. Huset viser sig til Tordens overraskelse at være noget helt særligt og magisk. Det er nemlig en gammel tryllekunstners hjem og fyldt med underlige robotter og dippedutter. Tryllekunstneren selv byder Torden velkommen, men uheldigvis er tryllekunstnerens andre dyr, kaninen Jakob og musen Marie, knap så begejstret for familiens nye medlem. De begynder derfor hurtigt at lægge planer for, hvordan de skal få sendt den lille kat på gaden. Ondt bliver værre da tryllekunstneren ender på hospitalet, og hans luskede nevø sætter sig for at sælge huset uden tryllekunstnerens tilladelse. Men Torden er fast besluttet på at bevise sit værd og beskytte sit nye magiske hjem.”

Du kan vinde filmen på Blu-Ray. Bemærk at filmen ikke er uåbnet – jeg har set den en enkelt gang. Desuden findes den kun med dansk eller svensk tale – ikke engelsk med danske tekster.

Alt du skal gøre for at deltage er at skrive en kommentar, om hvilken animations film du elsker. Husk at svare på spørgsmålet – skriver du noget andet tæller din kommentar ikke med.Du skal huske en e-mail adresse samt at du skal have adresse i Danmark.

Du må meget gerne følge bloggen på bloglovin’ og facebook og mig på twitter – men det er ikke et krav. Ligesom du meget gerne må dele konkurrencen.
Du kan deltage indtil den 23 juli – hvor der bliver trukket en vinder.

Vinderen blev ved tilfældig lodtrækning Marianne Juhl

16 Comments on Konkurrence: Det Magiske Hus

  1. Jeg var ret glad for “Legenden om vogterne – Uglerne fra Ga’Hoole” 🙂 ellers er alt fra Disney/Pixar også altid godt 🙂

  2. Lækker præmie og lækker blog
    Helt klart er filmen UP min ynglings – jeg synes den er så rørende og jeg græder hver gang.
    Vil være dejligt med denne præmie hvis sommervejret ikke viser sig fra den bedste side i sommerferien med mine 3 drenge

  3. Tusind tusind tak – du har lige reddet vores sommerferie. Tusind tusind tak ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.