24745456Patrick Ness: A Monster Calls
The monster showed up after midnight. As they do.

But it isn’t the monster Conor’s been expecting. He’s been expecting the one from his nightmare, the one he’s had nearly every night since his mother started her treatments, the one with the darkness and the wind and the screaming…

This monster is something different, though. Something ancient, something wild. And it wants the most dangerous thing of all from Conor.

It wants the truth.

Det er ikke så længe siden at jeg læste denne bog. Den var virkelig fantastisk. I kan læse min anmeldelse her. Jeg opdagede at Liam Neeson skulle spille med, han er en helt fantastisk skuespiller og jeg vil gerne se alt hvad den mand laver. Efter jeg har læst bogen er jeg endnu mere nysgerrig. Hvordan klarer de den? Det er virkelig en stærk bog, og jeg vil blive meget ked af det, hvis de ødelægger den.

Liam Neeson skal spille monsteret, hvilket jeg er virkelig virkelig spændt på. Sigourney Weaver skal spille bedstemoren – hvilket jeg tror hun klarer godt. Hun er også en rigtig god skuespiller. De andre skuespillere kender jeg ikke.

Patrick Ness er selv med til at skrive filmen, hvilket jeg synes er rigtig fedt. Filmen’s instruktør er J.A. Bayona fra Spanien som blandt andet har lavet Børnehjemmet som jeg husker som meget god. Det bliver virkelig spændende at se hvordan denne film ender.

Den står til at have premierer i USA den 14 oktober 2016 så der går lidt tid inden den kommer til Danmark.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.