I øjeblikket bliver mange bøger filmatiseret. Når jeg støder på nye vil der komme et lille indlæg. Jeg skriver dog kun om de bøger / film jeg er interesseret i.

470684Stephen King: Cell
Clay står ved en isbod i Boston, da helvede pludselig bryder løs. En person taler i en mobiltelefon og går i samme øjeblik amok, taler kun nonsens og virker kun opsat på vold, ja, mord. Det samme rammer alle andre, der løfter mobiltelefoner til øret, og tragisk nok er det menneskers første reaktion, når de ser kaos – når de ser bevidstløse mennesker, der har brug for ambulance – når de vil ringe hjem og sige, de med gode grunde bliver forsinkede, eller når de vil spørge, om alting er alright derhjemme. Clay har ikke en mobiltelefon, men det har hans søn, og Clay finder snart ud af, at hvis hans søn løfter mobilen til øret, så sker der det samme med ham, som der sker med alle andre. Hans hukommelse slettes, og noget nyt, noget langt værre, bliver sendt ind i hans hjerne. Opsat på at få fat i sin søn begynder Clay rejsen hjemad i selskab med en mand, Tom McCourt, og en 15-årig pige, Alice Maxwell, han tilfældigt møder på vejen.

Jeg har endnu ikke læst denne bog, men den står på hylden og jeg vil virkelig gerne læse den, meget snart. Jeg anede slet ikke at den ville blive filmatiseret. Todd Williams skal instruerer den og Stephen King er selv med til at skrive filmmanuskriptet. Derudover skal Samuel L. Jackson og John Cusack spille med. Jeg kender ikke instruktøren, men det er nogle skuespillere der er på rollelisten.
I USA har den premierer i 2015, en nærmere dato er ikke offentliggjort. Om det er en film jeg skal se i biografen, ved jeg ikke endnu, men den skal helt klart ses, og bogen skal læses først.

Har du læst bogen? Skal du se filmen?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.