Det er efterhånden små 4 måneder siden at jeg fik fingre i en lille kindle, og dengang nævnte jeg at jeg fik ondt i øjnene og hovedet af at læse på den. Så jeg tænkte at jeg ville komme med en lille update om hvordan det går med den.

SONY DSCJeg læser på den næsten dagligt, dog kun når jeg er ude, fordi den er så dejlig nem og lille og slæbe med. Jeg skal lige til at finde ud af det nu hvor jeg snart få ferie. Men problemer med øjne og hovedet er forsvundet, det var simpelthen et spørgsmål om tilvænning.

jeg kan kun sige at jeg er fan af den! Jeg elsker den virkelig, selvfølgelig slår den ikke fysiske bøger, men altså den er lille og smart, og man kan simpelthen få så mange gratis og billige bøger til den. Engang i mellem kan det være svært at vælge om man skal købe bogen til kindle eller fysisk, men er coveret smukt og virker den enormt spændende bliver det en fysisk bog, hvis ikke en kindle! Er bogen gratis, vælger jeg altid kindle 😉 Jeg har allerede en kæmpe stak. Omkring 207 bøger liggende på den (Har en hylde på goodreads) så der er nok at tage af 🙂 Jeg læser så vidt muligt både en fysisk bog og en kindle bog

SONY DSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.