23392698Forfatter: Kenneth Bøgh Andersen
Original titel: Tempus Fugit
Serie:
Antal Sider: 80
Genre: Horror
Forlag: Høst og Søn
Udgivet: 2014
Sprog: Dansk
Kilde: Hardcover
Stjerner:

Det handler den om:
En gysende uhyggelig og original historie om, hvordan tiden bogstaveligt talt kan løbe om hjørner med os… Victor finder en dag et ur, som kan spole tiden tilbage, så han kan ændre fortiden og dermed fremtiden.

Min mening:
Da jeg stod med bogen i hånden følte jeg mig en anelse forvirret. Den er virkelig lille og tynd. Ca. 80 sider fylder ikke så meget, og jeg havde helt ærligt forventet en bog på tykkelse med Den Store Djævlekrig, så jeg blev ret overrasket. Og så begyndte spekulationerne, om hvordan bogen nu ville være når den var så kort.

Coveret ved jeg ikke rigtig hvad jeg skal synes om. På den ene side kan jeg godt lide skelet hånden med uret, men skriften er en smule uheldig, hvilket er ret ærgerligt.

På trods af de lave sideantal, var boge overraskende god! Der sker noget stort fra første side og der er god gang i spændingen. Kenneth Bøgh Andersen kan bare et eller andet med ord. Victor er en interessant dreng at følge, der udvikler sig virkelig meget igennem historien. Derudover har historien en ret god morale synes jeg, på trods af målgruppen og tykkelsen har den et klart budskab, eller det synes jeg i hvert fald.

Det eneste dårlige jeg kan sige om bogen er, at den er for kort. Selvom handlingen ikke gik for stærk, var kedelig eller manglede noget, ville jeg gerne have haft at den var en smule længere, så forfatteren virkelig kunne udfolde sig og dreje historien i alle mulige retninger, for det er et super fedt koncept!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.