F8784679orfatter: Kenneth Bøgh Andersen
Original titel: Ondskabens Engel
Serie: Den Store Djævlekrig #4
Antal Sider: 314
Genre: Fantasy
Forlag: Høst & Søn
Udgivet: 2010
Sprog: Dansk
Kilde: Paperback
Stjerner:

Læs også: Djævelens Lærling (#1), Dødens Terning (#2), Den Forkerte Død (#3)

Det handler den om:
Intet er som før. Satina er væk, og stik mod Lucifers ordre drager Filip af sted for at finde hende. Det bliver en rejse ind i det dybeste mørke, og imens rykker Den Store Djævlekrig tættere på. Kampen om, hvem der skal være Mørkets fyrste nærmer sig. Snart bryder helvede løs …

Min mening:
Fjerde og sidste bind i Den Store Djævlekrig. Det er her at at spændingen, samt seriens titel virkelig kommer til udtryk. Den starter et par dage efter den forrige sluttede, og i starten blev jeg lidt i tvivl om jeg manglede noget, for jeg synes den startede underligt ud. Det gav god mening da bogen først var gået i gang, men lige de første par sider var jeg virkelig forvirret.

Filip er stadig en fantastisk hovedperson der har oplevet en hel masse som ændrer ham ret meget. Om det ændre ham på godt eller ondt, det kan jo så diskuteres. Satina kan jeg også stadig godt lide, og jeg forstår hendes tankegang til sidst, selvom en manglede en smule kant synes jeg.

Handlingen var også rigtig god og intens, dog må jeg indrømme at jeg bedre kunne lide de andre. Jeg ved ikke helt hvorfor. Jeg siger ikke at jeg ikke kunne lide den, for jeg elskede den, men den er ikke en af mine favoritter i serien.

Slutningen kan jeg til gengæld godt lide. Kenneth Bøgh Andersen formår at flette en rigtig god slutning sammen og samle diverse tråde. At jeg ikke helt er enig i slutningen og havde set en anden er så en anden sag. Jeg kan ikke rigtig uddybe det her uden at spoile bogen og slutningen.

1 Comment on Kenneth Bøgh Andersen: Ondskabens Engel

  1. Filip! <3
    Jeg elskede store dele af denne bog, og som du ved var jeg også tilfreds med slutningen, selvom jeg stadig gerne havde set den anderledes, ligesom dig. Men tror også det er den slags slutning der er svær at få alle til at acceptere. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.