3764716Forfatter: Kenneth Bøgh Andersen
Original titel: Dødens Terning
Serie: Den Store Djævlekrig #2
Antal Sider: 317
Genre: Fantasy
Forlag: Høst & Søn
Udgivet: 2007
Sprog: Dansk
Kilde: Paperback
Stjerner:

Læs også: Djævelens Lærling (#1)

Det handler den om:
Filip er vendt tilbage til Jorden. Han savner Satina, men efter opholdet i Helvede, hvor Lucifer, selveste Satan, forsøge at oplære ham i ondskab, har meget ændret sig for ham, og den engang så artige Filip Engell er begyndt at få venner.

Men en dag går alting galt: Filip ser syner og har tre nærdødsoplevelser, og til sidst banker døden virkelig på hans dør: Selveste Mortimer, Døden, har brug for hans hjælp, for hans terning er blevet stjålet. Den terning, der tildeler menneskene deres leveår.

Min mening:
Jeg var ret glad for det første bind, så jeg var ret spændt på om to’eren kunne leve op til mine forventninger. Det kunne den sagtens.

Jeg elsker altså Kenneth Bøgh Andersen skrivestil. Den er dejlig let og jeg lever mig virkelig ind i hele verdenen. Han har en god sans for humor som han formår at få ned på papiret. Og så bare det at han har fantasien til at skabe hele den verden. Jeg er virkelig imponeret.

Philips nærdødsoplevelser er ret sjove at læse om. Okay, det kan godt være det bare er mig der er morbid, men jeg hyggede mig. Nok mest fordi Andersen skriver det så godt. Hele ideen med Døden, hans terning, dødens verden og det hele er bare genialt. Det er svært at skrive for meget, uden at komme til at afsløre for meget.

Der kommer ikke rigtig de store overraskelser, men jeg kunne heller ikke forudse det hele, hvis det giver nogen mening? Det er ikke den bedste bog jeg har læst, men den er virkelig god, og virkelig underholdende. Om den er lige så god som den første, det ved jeg ikke. Der var et eller andet specielt ved den første, ved hele mødet mellem Philip og Lucifer der var guld værd.

Men jeg glæder mig helt klart til at læse videre, og jeg har allerede bøgerne stående på hylden, det skal bare lige blive deres tur 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.