Diverse reklamer sætter altså ind i mellem tankerne i gang hos mig, og ikke nødvendigvis reklamer alene. Jeg tænker på kendte der begynder at “brede” sig. F.eks. en skuespiller der bliver guvernør *HOST Arnold Schwarzenegger HOST*, sangere der bliver skuespillere eller omvendt, sangere der bliver forfattere. Ja jeg kunne blive ved.
Altså jeg har et lidt ambivalent forhold til det, fordi nogle er jo gode til flere ting, mens andre slet slet ikke er. Og jeg mener, hvorfor ikke bare nøjes med en ting?
F. eks. skuespilleren Jennifer Love Hewitt, der spiller hovedrollen i Ghost Whisperer, hun har lavet musik, eller prøvet på det. Det var ikke nogen stor succes, og hun sang altså heller ikke særlig godt!

Nogle gange synes jeg det går over gevind, og det mere er et spørgsmål om at de vil tjene penge, end at de vil lave det de brænder for. Det nyeste jeg har lært er musikstjerner der får deres egne spillemaskiner. Det kan du læse mere om her.

Der er også det med at kendisser reklamere i diverse tv reklamer og reklamer i magasiner. Den har jeg lidt sværere ved at finde ud af, gør de det udelukkende for at tjene penge, og er ligeglade med produktet? Eller synes de rent faktisk godt om de produkt de står og reklamerer for, og gerne vil støtte det? Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i, men måske er det bare mine egne tanker?

 

1 Comment on Kendte der “breder” sig

  1. Jeg må indrømme, at ser jeg en kendt i en reklame, så tænker jeg med det samme, at de er “købt”. Sorry, men jeg tror ikke et sekundt på, at de står inde for produktet i en reklame .. De kan påstå det så meget de vil, men altså .. Niks, køber den ikke, om man så må sige 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.