Forfatter: Katja Berger | Original titel: Døden lyver aldrig | Serie: Fortællinger fra døden #2 | Antal Sider: 352
Stjerner:

Bogen er et anmeldereksemplar fra forfatteren

Jeg havde virkelig set frem til Døden lyver aldrig. Jeg elskede Sjælehenteren, og med den slutning, kunne det her kun blive godt. Og jeg havde ret. Jeg synes Katja L. Berger udvikler sig mere og mere for hver bog jeg læser. Denne er ingen undtagelse. Jeg elsker hvordan hun formår at flette humor ind i en hæsblæsende fortælling. En ting er sikkert, man kommer ikke til at kede sig med Fortællinger fra døden. Jeg elsker hvordan Katja formår at flette religioner ind i fortællingen, hendes budskab og selve historien.

Jeg kan virkelig godt lide Raven. Jeg synes hun udvikler sig virkelig har en fantastisk udvikling. Hun bliver mere og mere åben, tænker på andre, og bliver bare en fantastisk person at følge. Jeg kan også godt lide Zeph, selvom han ind i mellem er en anelse flabet. Men det kan jeg nu også godt lide. Jeg kan også godt lide Dahlia, men ikke i så høj grad som Raven og Zeph.

Døden lyver aldrig er en fantastisk og hæsblæsende fortælling. Det er en fantastisk toer, og den lægger rigtig godt op til tredje og sidste bog. En bog jeg virkelig glæder mig til. Hvad venter mon Raven?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.