SONY DSC

Forfatter: Katja Berger | Original titel: De 7 Synder | Serie: – | Antal Sider: 312
Stjerner:

Bogen er et anmeldereksemplar fra forfatteren

Den her bog… Den her bog har jeg både glædet mig helt vildt meget til at læse, og frygtet, virkelig frygtet. Grunden til at jeg frygtede, er at jeg kender Katja Berger. Privat. Tænk nu, hvis jeg ikke kunne lide den. Skulle jeg anmelde den på bloggen? Uanset hvad jeg synes? Læse den skulle jeg, men jeg var virkelig i tvivl om jeg skulle anmelde den herinde. Jeg lovede mig selv og alle andre, at jeg ville være 100% ærlig i min anmeldelse, lige meget hvad jeg synes. Heldigvis blev jeg ikke skuffet. Og jeg giver den ikke top karakter, kun fordi jeg kender Katja, jeg giver den top karakter, fordi jeg virkelig synes den fortjener det!

Lad os starte med skrivestilen. Katja Berger kan et eller andet med ord. Jeg elsker en god skrivestil, en skrivestil som virkelig formår at indfange mig, får mig til at glemme alt andet og bare læse. Det skete her. Jeg kan virkelig godt lide de små drys humor i. Jeg elsker humor i bøger, hvis det selvfølgelig passer ind og bliver udført ordentligt. Det gør det her.

Handlingen er virkelig fed. Jeg elsker hele ideen med de 7 synder og de 7 guder. Jeg synes virkelig synderne er gennemførte. Selvom man ikke på forhånd, havde fået at vide hvilken synd det var, så ville man vide det, udelukkende på grund af deres opførsel, og det er virkelig fedt. Jeg elsker den klassiske opbygning med hjem – ud – hjem. Jeg elsker Kanes eventyr. Det er virkelig et fedt eventyr han skal ud på. Og lad os snakke lidt om Kane.

Jeg kan virkelig godt lide Kane. For det første, så elsker jeg hans navn, og at det har en irsk betydning. Han virkeIgenr som en typisk teenager, men den type der er udstødt, den type som må klare sig selv. Den upopulære i skolen, som mange nok kender. Jeg gør. Jeg elskede at følge hans udvikling, for han udvikler sig virkelig. Kanes udvikling føles ikke påtvungen, den føles naturlig. Jeg kan også rigtig godt lide Aisha og alle de andre karakterer. Jeg er ikke så god til at huske navne på bipersonerne, men lederen af dværgene, var jeg også virkelig glad for.

Igennem hele historien lå min rating på 5 stjerner (4 på goodreads), men slutningen overraskede mig virkelig. Slutningen hev brat ratingen op på 6 stjerner (5 på goodreads). Hold da helt op for en slutning. Jeg kan jo af gode grunde ikke kommentere på den, men jeg blev virkelig overrasket. På den positive måde. Slutningen er fantastisk og brutal. Den var ret hård faktisk. Men virkelig fantastisk. Mere kan jeg ikke sige. Hvis du endnu ikke har læst den, kan jeg kun anbefale den. Den er virkelig god.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.