7237556Forfatter: Karen Marie Moning
Original titel: Dreamfever
Serie: Fever #4
Antal Sider: 498
Genre: Fantasy
Forlag: Gollancz
Udgivet: 2009
Sprog: Engelsk
Kilde: Paperback
Stjerner:

Læs også: Darkfever (#1), Bloodfever (#2), Faefever (#3)

Det handler den om:
They may have stolen my past, but I’ll never let them take my future.

When the walls between Man and Fae come crashing down, freeing the insatiable, immortal Unseelie from their icy prison, MacKayla Lane is caught in a deadly trap. Captured by the Fae Lord Master, she is left with no memory of who or what she is: the only sidhe-seer alive who can track the Sinsar Dubh, a book of arcane black magic that holds the key to controlling both worlds.

Clawing her way back from oblivion is only the first step Mac must take down a perilous path, from the battle-filled streets of Dublin to the treacherous politics of an ancient, secret sect, through the tangled lies of men who claim to be her allies into the illusory world of the Fae themselves, where nothing is as it seems—and Mac is forced to face a soul-shattering truth.

Min mening:
Jeg sluger simpelthen bare disse bøger, jeg synes de er helt fantastiske. Og det er en af de serier, hvor bøgerne bare bliver bedre og bedre for hver bog! Bog fire i serien om Mac og Barrons var nok den mest nervepirrende af dem alle.

Mac udvikler sig rigtig meget, hun er nok en af de hovedpersoner jeg har oplevet, der har udviklet sig mest. Det er ikke sikkert at andre deler samme mening som mig. Jeg er begyndt at holde mere og mere af hende.
Barrons, det store mysterie, jeg synes man kommer lidt nærmere ind på ham her, men ja, han er stadig et stort mysterie.
Dani har jeg et lidt mere ambivalent forhold til. Jeg kan godt lide hende, men hun irriterer mig også en smule. Så jeg er lidt spændt på Iced, hvor det er hende der er hovedpersonen.

Handlingen er virkelig fyldt med action og spænding, og jeg sad virkelig helt ude på kanten og glemte næsten både mad og søvn, fordi jeg skulle lige have det næste med, og det næste, og så videre. Jeg er meget spændt på, hvordan Shadowfever er, specielt efter denne slutning. Var der cliff-hangere i de andre bøger? De var intet i forhold til denne!

1 Comment on Karen Marie Moning: Dreamfever

  1. Det glæder mig, at du kan lide serien. Jeg er stadig selv den sidste i rækken til gode. Planlægger du at læse spin-off serien, som handler om Dani O’Malley?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.