Jeg har fået læst 11 bøger i juni, 10 af dem fysiske bøger og en enkelt e-bog. Jeg havde sagt at jeg kun ville læse fysiske bøger, og det har jeg næsten holdt mig til. Den ene e-bog startede jeg på i slutningen af maj, og fik læst færdigt i juni.

SONY DSC

Jeg har også læst Rebel Belle af Rachel Hawkins, som jeg har i en fin hardcover udgave, jeg har den dog ikke hjemme i øjeblikket. Derudover læste jeg the Golden Key Chronicles af A.J. Nuest på min kindle.

Den dårligste bog jeg har læst må være Fornyeren, Divergent 3 af Veronica Roth. Sikke en skuffelse. Jeg har ellers læst ret mange gode bøger, men den bedste er helt klart the False Prince af Jennifer A. Nielsen. Den var fantastisk!

Har I læst noget godt? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.