Jeg har fået læst 5 bøger i juni. Jeg ville gerne have læst mere, men juni har været fyldt med eksamener og tilsvarende eksamenslæsning, så jeg er godt tilfreds. Forhåbentlig får jeg læst mere i juli, hvor jeg har ferie!

SONY DSC

Jeg har læst 3 fysiske bøger samt én på kindle. Jeg læste Fire & Flood af Victoria Scott på kindle, og den var helt klart den bedste stærkt efterfulgt af Half Wild! Jeg skal læse den næste her i ferien! Eoin Colfer samt Jasmine Warga var begge anmelder eksemplarer, hvor Jasmine Warga’s Mit hjerte og andre sorte huller var den jeg brød mig mindst om.

Det er The One af Kiera Cass og Half Wild af Sally Green som tæller med i min challenge, og den giver mig 4 points. Ikke særlig imponerende 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.