Forfatter: Julie M. Day | Original titel: Skyggen fra Nord | Serie: Grænsen til Trafallas #2 | Antal Sider: 625
Stjerner:

Hvor skal man dog starte med denne anmeldelse. Jeg elskede den. Wow. Så kort kan det egentlig siges. Jeg ved ikke helt hvad der skete mellem bind et og to, men noget gjorde, og denne slog benene væk under mig. Jeg havde et par enkelte små problemer med den første, og var lidt nervøs for, om de ville følge med ind i denne bog. Jeg var endnu mere nervøs, fordi den anden bog i serier plejer at være den dårligste. Men der blev jeg godt nok overrasket. Jeg har intet negativt at sige om Skyggen fra Nord. Slet ikke. Den var fantastisk. Det eneste negative jeg kan sige om denne er cliffhangeren. Der er en virkelig ond cliffhanger, og det er næsten smertefuldt at skulle vente på næste bind.

Dette bliver mere en samling ord om hvor meget jeg elskede denne bog. Den kunne nemt gå hen og blive en af mine favoritter. Julie M. Day kan noget fantastisk med ord. Jeg var fuldstændig opslugt af Skyggen fra Nord, og når jeg ikke læste, tænkte jeg hele tiden på handlingen. Hvis du endnu ikke har læst Grænsen til Trafallas, kan jeg kun varmt anbefale dig at gøre det. Det er en helt fantastisk serie, fantastiske personer og en fantastisk verden. Den er et must read for alle fantasy fans.

Bogen er et anmeldereksemplar fra forfatteren og forlaget Leatherbound

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.