12614410Forfatter: Julie Kagawa
Original titel: The Lost Prince
Serie: The Iron Fey: Call of the Forgotten #1
Antal Sider: 377
Genre: Fantasy
Forlag: Harlequin Teen
Udgivet: 2012
Sprog: Engelsk
Kilde: Paperback
Stjerner: 

Det handler den om:
Don’t look at Them. Never let Them know you can see Them.

That is Ethan Chase’s unbreakable rule. Until the fey he avoids at all costs—including his reputation—begin to disappear, and Ethan is attacked. Now he must change the rules to protect his family. To save a girl he never thought he’d dare to fall for.

Ethan thought he had protected himself from his older sister’s world—the land of Faery. His previous time in the Iron Realm left him with nothing but fear and disgust for the world Meghan Chase has made her home, a land of myth and talking cats, of magic and seductive enemies. But when destiny comes for Ethan, there is no escape from a danger long, long forgotten.

Min mening:
Jeg har været ret glad for den foregående serie om Meghan. Denne gang er det hendes lillebror, Ethan, der er hovedpersonen. Nu er han dog ikke den 4 årige dreng vi mødte, da hans søster var hovedpersonen. Nu er han lige så gammel som Meghan.
Lad mig starte med coveret. Det følger en smule de andre fra den anden serie, men jeg er ikke helt så vild med det. Et eller andet med den model på billedet. Men det kunne have været værre.
Skrivestilen har jeg ikke noget nyt at sige om, den er stadig rigtig god.
Jeg er ikke særlig vild med Ethan. Der er lidt for mange løse ender med ham, som jeg har svært ved at sætte ord på. Han kunne godt gå hen og være lidt for irriterende til tider, og meget lidende. Han er ynkelig. Han bliver ved med at skubbe folk væk, fordi det er farligt at være tæt på ham, fordi han kan se feerne, og det er jo også fair nok, at han ikke vil have at de kommer noget til, menneskerne altså. Men hvad med hans familie? De er jo lige så udsatte som eventuelle venner og kærester kunne være. Og hvis han virkelig ikke vil have noget med den verden at gøre, hvorfor blander han sig så, når han ved han ikke burde? Dumt.
Så er der Kenzie, eller Mackenzie, som hun rigtigt hedder. Jeg kunne ikke rigtig se hendes rolle i hele bogen. Hvorfor var hun med? Det var som om, hun bare er puttet ind, fordi ellers ville der mangle en romance. Ej men helt ærligt, jeg forstår virkelig ikke hvorfor hun er med, udover for kærligheden :/
En anden negativ ting er, at der ikke er særlig meget Puck med. Jeg savner Puck! Han var dog lidt med. Og folks reaktioner på at Ethan var sammen med Keirran (Som vi hører om i novellen tidligere) giver også kun mening hvis man har læst den sidste novelle Irons Prophecy, og det synes jeg faktisk er meget fedt, at de bliver trukket lidt sammen.
Man kan i hvert fald ikke læse denne bog uden at have læst Iron Fey bøgerne først, og novellerne. Jeg var ikke helt så begejstret for denne historie i forhold til tidligere, men jeg fortryder ikke at jeg har læst den, og jeg skal da også læse videre, for at finde ud af, hvad der nu vil ske 🙂

1 Comment on Julie Kagawa: The Lost Prince

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.