17883441Forfatter: Julie Kagawa
Original titel:
The Forever Song
Serie:
Blood of Eden #3
Antal Sider:
416
Genre:
Dystopisk
Forlag: Harlequin Teen
Udgivet: 2014
Sprog: Engelsk
Kilde: Hardcover
Stjerner:

Læs også: The Immortal Rules (#1), The Eternity Cure (#2)

Det handler den om:
Allie will embrace her cold vampire side to hunt down and end Sarren, the psychopathic vampire who murdered Zeke. But the trail is bloody and long, and Sarren has left many surprises for Allie and her companions – her creator Kanin, and her blood brother, Jackal. The trail is leading straight to the one place they must protect at any cost – the last vampire-free zone on Earth, Eden. And Sarren has one final, brutal shock in store for Allie.

In a ruined world where no life is sacred and former allies can turn on you in one heartbeat, Allie will face her darkest days. And if she succeeds, her triumph will be short-lived in the face of surviving forever alone.

THE FINAL HUNT IS ON.

Min mening:
Jeg har glædet mig som et lille barn til juleaften på denne bog, lige siden jeg vendte sidste side i the Eternity Cure. Jeg forudbestilte den da også (Selvom den første kom to uger senere) og gik i gang med at læse den med det samme.

Jeg elsker stadig Allie lige så meget som i de to første bøger. Hun er sej og realistisk, i hvert fald ifølge mig. Jackal er jeg begyndt at holde mere og mere af, han er simpelthen genial og jeg elsker hans og Allies skænderier. Derudover er persongalleriet fint. Der er dog en ting der irriterede mig grundigt, omhandlende Zeke, det er besværligt rigtigt at gå i dybden med det uden at spoile bogen, men det er det i hvert fald den del der trækker bogen ned i karakter.
Sarren er en lige så sindssyg stodder som i de forrige bøger, han er helt bims, og det gør ham ret interessant at følge.

Handlingen var et ræs mod tiden mellem Allison og hendes gruppe mod Sarren og hans forpurrede mission. Og her går det hen og bliver lidt underligt for mig, for uanset hvor syg Sarren var, og hvad han lavede, kunne jeg godt se tingene fra hans synsvinkel, altså hans mission. Selvfølgelig gjorde han tingene forkert, men hans motiver til at ville gøre det han nu engang ville gøre kunne jeg faktisk godt følge, hvor skørt det end er.

Kagawa skriver som sædvanligt en god historie, og hun kan bare et eller andet med ord der formår at fange. Den første bog, The Immortal Rules vil altid være min favorit i denne serie, og jeg var ikke lige så glad for tredje og sidste bind, men det var en ganske fin afslutning på en god dystopisk serie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.