17331828Forfatter: Julie Kagawa
Original titel: Talon
Serie: Talon #1
Antal Sider: 461
Genre: Fantasy
Forlag: Harlequin Teen
Udgivet: 2014
Sprog: Engelsk
Kilde: Hardcover
Stjerner:
Køb bogen: Bookdepository

Det handler den om:
Long ago, dragons were hunted to near extinction by the Order of St. George, a legendary society of dragon slayers. Hiding in human form and growing their numbers in secret, the dragons of Talon have become strong and cunning, and they’re positioned to take over the world with humans none the wiser.

Ember and Dante Hill are the only sister and brother known to dragonkind. Trained to infiltrate society, Ember wants to live the teen experience and enjoy a summer of freedom before taking her destined place in Talon. But destiny is a matter of perspective, and a rogue dragon will soon challenge everything Ember has been taught. As Ember struggles to accept her future, she and her brother are hunted by the Order of St. George.

Soldier Garret Xavier Sebastian has a mission to seek and destroy all dragons, and Talon’s newest recruits in particular. But he cannot kill unless he is certain he has found his prey: and nothing is certain about Ember Hill. Faced with Ember’s bravery, confidence and all-too-human desires, Garret begins to question everything that the Order has ingrained in him: and what he might be willing to give up to find the truth about dragons.

Min mening:
Jeg har glædet mig helt vanvittigt meget til denne bog. Lige siden den blev offentlig gjort for et år siden. Jeg forudbestilte den, og trippede utålmodigt rundt efter den. Jeg havde skyhøje forventninger.

Lad mig starte med at nævne coveret. Billeder kan slet ikke udtrykke for smukt det er. Jeg blev virkelig helt paf da jeg stod med bogen i hånden. Det føles virkelig som om det er skæl på omslaget. Jeg ved ikke hvordan jeg skal beskrive det. Samtidig har coveret sådan en ru fornemmelse, og den skinner så smukt! Og tager man støv omslaget af, er bogen lige så smuk under!

Jeg tror dog mine forventninger var en anelse for høje. Bogen var absolut ikke dårlig, men starten var virkelig langsom. Talon bærer meget præg af at være første bog, en bog der skal opbygge hele universet. Slutningen var lige hvad jeg havde forventet, fuld af spænding og aktion og jeg kunne næsten ikke lægge den fra mig.

Jeg kunne virkelig godt lide Ember og Dante. Ember er sådan en livlig og sprudlende person, jeg nød at følge hende og hendes tanker og følelser. Den store forskel på tvillingerne er at Ember er styret af sine følelser og Dante er styret af logik og ikke følelser. Jeg kunne virkelig godt lide samspillet mellem de to. Riley kunne jeg også rigtig godt lide. I slutningen begyndte vi også at følge bogen fra hans synsvinkel, og det var virkelig interessant, en hel anden side af ham blev åbnet, som vi ikke ville have set, i hvert fald ikke på samme måde. Så er der Garret. Han er nok den person jeg bryder mig mindst om. Ikke fordi jeg ikke kunne lide ham, det kunne jeg godt. Bare ikke lige så meget som de andre. Jeg havde generelt lidt svært ved at finde ud af, hvad jeg skulle tænke om ham.

Kagawa’s skrivestil er der ikke noget galt med, overhovedet. Jeg har altid godt kunne lide hendes skrivestil, jeg synes virkelig hun kan finde ud af at fortælle en historie. Det der var overraskende, og som jeg ikke havde forventet før jeg startede på bogen, var at der var flere fortællere. Enten fungerer det, ellers fungerer det ikke. Jeg synes det kræver en del af forfatteren at få det til at fungerer, så det ikke bare virker som den samme person der fortæller. Kagawa slipper godt af sted med det, jeg havde absolut intet imod det, det gav nogle dybder til bogen, vi ellers ikke ville have fået.

Når det er sagt, så kunne jeg virkelig godt lide bogen. Det er start vanskelighederne der driller lidt, men jeg føler det er for at bygge hele universet og serien op. Det håber jeg i hvert fald, og uanset hvad, så glæder jeg mig rigtig meget til næste bind, som heldigvis allerede udkommer til foråret!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.