Forfatter: Julie Kagawa | Original titel: The Iron Warrior | Serie: The Iron Fey: Call of the Forgotten #3 | Antal Sider: 330
Stjerner:

Sidste bog i spin off serien til The Iron Fey. En helt fantastisk slutning. Jeg var ikke så vild med denne spin off serie som med den originale, mest fordi jeg ikke er den største fan af Ethan.

Jeg er egentlig ret glad for selve handlingen og plottet. Spændende, om end en smule fladt i forhold til Kagawa’s andre bøger. Men mit største problem er personerne. Jeg er glad for at vi fik et gensyn med Meghan, Ash og Puck. Man jeg har savnet dem! Jeg har aldrig været glad for Ethan, selvom jeg ikke er helt så meget i mod ham her i slutningen af serien. Dog er jeg slet slet ikke fan af MacKenzie. Jeg kan ærlig talt ikke huske om jeg kunne lide hende i de andre bøger, det er alt for længe siden jeg har læst dem. Men hun irriterede mig noget så grusomt gennem hele bogen, og jeg synes egentlig at hun og romancen mellem hende og Ethan var unødvendig og overfladisk. Det kan godt være at det bare er mig, men jeg var slet ikke fan, og det tog alt for meget fokus i bogen.

Bortset fra de irritationsmomenter, så kunne jeg rigtig godt lide bogen. Jeg glæder mig virkelig til at genlæse hele serien en skønne dag, og genopleve alle eventyrerne endnu engang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.