Den 27 september drog jeg til Odense, (selvom jeg nok burde være blevet i sengen, på grund af sygdom), men af sted det skulle jeg! Fordi ingen anden end Julie Kagawa var kommet til Danmark. Jeg er kæmpe fan af Kagawa, hun skriver simpelthen så fantastiske bøger! Hun står bag The Iron Fey bøgerne inklusiv spin-off serien, hvor jeg kun lige mangler at læse den sidste bog. Hun har også skrevet The Blood of Eden trilogien som omhandler vampyrer, og er helt vildt god! Og det nyeste skud på stammen er Talon serien, som også er den der er oversat til dansk. The Iron Fey serien bliver dog også oversat til næste år mener jeg det er. Så mangler vi bare The Blood of Eden, som er den bedste af dem alle haha.

Julie Kagawa er simpelthen noget af det sødeste og sjoveste menneske længe. Hun er helt nede på jorden, og jeg nød at høre om hendes skriverier. Jeg fik da også selv stillet et par spørgsmål, blandt andet hvordan The Blood of Eden kom til verden. Det var meget spændende. Til min glæde fortsætter hun nok altid med at skrive fantasy, fordi vampyrer og feer har en tendens til at poppe op i hendes historier. Det gør mig intet! Jeg nød hvert et ord hun sagde, jeg nød at høre, hvordan hun blev forfatter og meget mere.

Efter interviewet og spørgsmål, kunne man få signeret sine bøger. Jeg havde taget tre med ind (Inklusiv en til min moster), og så fik jeg andet bind af Talon på dansk, Oprørerne, som jeg også fik signeret. Jeg har dog allerede andet bind på engelsk, men den danske er også kommet op på reolen 😀 Derudover fik vi også en goodiebag, et net med talon symbol på (Jeg elsker den!), malebog samt nogle andre lækre sager.

SONY DSC

Jeg er stadig helt oppe og ringe over den oplevelse! Det var så fantastisk. Jeg nød den lille sludder med Julie Kagawa, mens jeg fik signeret mine bøger, og så fik jeg endda taget et billede sammen med hende!

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Jeg tog et ton billeder af interviewet, dog kun med min telefon, da jeg ikke fik taget mit kamera med. Men her får I et par stykker 🙂

img_1495 img_1494 img_1498 img_1499

Tusind tak til Harpercollins Nordic for at afholde arrangementet, og for at invitere mig med 😀

4 Comments on Julie Kagawa arrangement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.