Jeg har brugt det meste af juli på at oversætte, men det er da også blevet tid til en smule læsning. Jeg har faktisk formået at få læst 5 bøger, hvilket overrasker mig en smule! Det havde jeg ikke lige forventet. Derudover har jeg brugt måneden på at slappe af, have besøg af familie, være på skadestuen og få en ny kat sammen med min mor. Sådan en helt almindelig juli måned 😉

Jernkongen er en genlæsning, jeg læste den første gang på engelsk for mange år siden. Jeg er stadig super vild med den historie. Den bedste bog jeg har læst er dog nok Nedtælling af Teri Terry. Jeg skal stadig have skrevet en anmeldelse af den, men den kommer snart. Vid bare dette: Den er mega god! Jeg var også vild med Skæbnemageren og Mørke Vande. Ondvinter var den bog jeg brød mig mindst om. Ikke at den var elendig, den var bare ikke lige min kop te.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.