Jeg elsker jul. Jeg elsker julemad, julehygge, at være sammen med min familie, pakkeleg samt gaver. I dag viser jeg min høst frem. Jeg har fået nogle ret gode gaver, hvis jeg selv skal sige det 🙂

I pakkelegen var jeg så heldig at vinde disse tre pakker. Jeg er allerede gået i gang med After Eight. Jeg elsker chokolade.

Derudover var jeg så heldig at finde mandlen, og jeg scorede en lækker chokolade samt en marcipan julemand. Hvem fandt mandlen hos jer?

Under træet lå Sweet Evil af Wendy Higgins, The Boy på blu-ray samt tredje sæson af Grimm.

Jeg fik også Vanish af Sophie Jordan (2 bind i Firelight trilogien) samt Shadow Scale af Rachel Hartman, som er anden bog i duologien Serphina. (Jeg tror i hvert fald at det er en duologi). Derudover fik jeg Olympus has Fallen på DVD, første sæson af The Strain samt 10 sæson af Supernatural.

Jeg var også så heldig at få Dean fra Supernatural Funko Pop. Derudover fik jeg også en wok pande samt penge. Jeg kunne simpelthen ikke få et ordentligt billede af wok panden.

Denne er ikke en julegave, men jeg viser den frem her alligevel. Jeg har aldrig hørt om den, men den virker ret spændende. Har du læst den?

Har I fået nogle gode gaver?

3 Comments on Julens godter

  1. Min mormor, min mors tante og min gudfars datter var så heldige at finde en mandel 🙂

    Sikke nogle skønne gaver du har fået.
    Jeg er selv utrolig glad for mine gaver. De er alle bare super gode 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.