Jeg håber I alle har haft en god jul 🙂

Min jul har været rigtig god. Den blev holdt i min nye lejlighed, hvor min mor lavede al den gode julemad. Det smagte godt! Jeg elsker julemad. Jeg fik ikke taget så mange billeder fra selve aftenen, så jeg vil egentlig bare skrive lidt om mine gaver. Jeg har været virkelig heldig i år, og har fået skønne gaver, og intet skal byttes.

SONY DSC SONY DSC

Jeg ønskede mig en ny pande, for de to jeg har er ikke meget værd mere. Så den faldt i god jord! Jeg havde ikke ønskede mig nye krus, men min mor gav mig dette søde krus, og jeg elsker det!

SONY DSC SONY DSC

Så fik jeg to film. Jeg elsker The Heat, den er genial. Og endelig er min Hobbitten samling komplet! Jeg er begyndt at se Grimm og elsker den, så naturligvis skal jeg samle på den også. Fun fact: Min mor og jeg gav hinanden første sæson af Grimm 😛

Skin af Ilka Tampke. Jeg har ikke hørt meget om den, men jeg så den tilfældigt hos en Booktuber, og blev med det samme forelsket. Bare coveret alene! Den er så smuk. Lige mig. Og så lyder den jo ret spændende.
The Glass Sentence af S. E. Grove. Den har jeg hørt en hel del om, og jeg glæder mig ufattelig meget til at læse den!

The Iron Warrior af Julie Kagawa. Nu er min Kagawa samling endelig komplet, og jeg kan få læst slutningen af Iron Fey serien.
Snow Like Ashes af Sara Raasch. Den har et smukt cover, og lyder ret spændende! Jeg glæder mig til at læse den.

Udover alle mine fine gaver, vandt jeg også 3 små gaver i vores pakkeleg. Det er så hyggeligt, og jeg elsker det! 😀

SONY DSC

Der var ingen der fandt mandlen i ris a la manden, så vi prøvede dagen efter (Fordi ingen af os kunne spise mere), og der var jeg så heldig at finde den 😀 (Det var min mor der havde købt mandelgaven)

SONY DSC

Jeg håber I havde en god aften, og fik nogle gode gaver 🙂

3 Comments on Julegaverne 2015

  1. Hvor sjovt at din mor og dig, gav hinanden første sæson af ‘The Grimm’! 😀 Det er bare en hammer god og spændende serie!

    Jeg må virkelig også have fingrene i ‘The Iron Warrior’ så jeg kan få afsluttet serien. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.