Jeg har endelig en pause i mine eksamener, og kan holde lidt juleferie. Fra den 10-17 skrev jeg eksamen i Amerikansk litteratur, hvor jeg blandt andet arbejdede med Edgar Allan Poe og Charlotte Perkins Gilman, som begge var ret dystre. I går var jeg så i Odense til min grammatik eksamen. Jeg har ingen anelse om hvordan den er gået, det er helt klart det sværeste fag på dette semester, så nu må vi se, når karakteren engang kommer. Eksamen blev ikke holdt på universitet men på teknikum, hvilket var en smule irriterende, fordi jeg ikke havde en anelse om hvor det var eller hvordan man fandt det rigtige rum. Men det hele gik og jeg fik skrevet min eksamen.

Min næste eksamen er Amerikansk historie den 5 januar i Odense. Og inden da skal jeg lige skrive en opgave på ca. 5 sider som så skal afleveres samtidigt med den jeg skriver derinde. Fra den 6-13 har jeg den sidste eksamen i American Horror Stories, og så er det ferie inden 4 semester starter.

De næste par dage skal jeg dog slappe af og lige lade op igen, læse og se noget TV.

SONY DSC SONY DSCHvordan ser jeres December ud?

2 Comments on Juleferie

  1. Jeg sidder stadig med opgave, og selvom jeg har givet mig selv lov til et par dages juleferie, så er der ikke meget ferie over det, før jeg har afleveret min opgave d. 5. januar. Derefter har jeg dog ferie indtil jeg enten finder et job eller starter på min bachelor til februar. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.