18403773Forfatter: Joss Stirling
Original titel: Seeking Crystal
Serie: Benedicts #3
Antal Sider: 271
Genre: Paranormal, Romance
Forlag: Høst & Søn
Udgivet: 2013
Sprog: Dansk
Kilde: Hardcover
Stjerner:

“Bogen er et anmelder eksemplar fra forlaget Høst & Søn.”

Læs også: Soulfinders. Sky (#1), Soulfinders. Phoenix (#2)

Det handler den om:
Normalt har det syvende barn i en savantfamilie særligt stærke paranormale evner. Sådan er det bare ikke for Crystal, hun har ingen.
I modsætning til alle andre er hun heller ikke synderligt imponeret af de charmerende Benedict-brødre. Og da hun møder Xav, er det had ved første blik! Xav går Crystal på nerverne, som ingen nogensinde har gjort det før…
Men det umage par må lære at stå sammen i kampen mod en stærk fjende, der truer med at knække det ellers ubrydelige bånd mellem alle soulfindere og efterlade Benedictfamilien på afgrundens rand.

Min mening:
Lad mig lige starte med at nævne coveret. Jeg elsker det! Virkelig meget. Det er meget flottere i virkeligheden end på billedet. Nogle gange sad jeg bare med bogen i hånden og beundrede det smukke cover! Og så matcher det så godt med de to forrige. Me like!

Hvis man kigger på mine anmeldelser af de to forrige bøger, kan man vidst roligt sige at jeg var ret begejstret for dem, derfor var mine forventninger til den tredje bog også skruet helt op. Og jeg blev bestemt ikke skuffet! Jeg tror godt denne kunne gå hen og blive min favorit indtil videre!

Crystal er virkelig en elskværdig person, hun er så sød og ja jeg kan bare rigtig godt lide hende, det samme er med Xav. Jeg elsker sammenspillet mellem de to, det fik mig i hvert fald til at grine op til flere gange.

En ting jeg finder sjovt ved disse bøger er navnene, det er virkelig nogle usædvanlige navne forfatteren har valgt til alle sine karakterer. Crystal, Diamond, Xav, Phoenix, Sky og så videre.

En ting jeg bed mærke i, var al den opmærksomhed der var omkring Crystals højde. Hun er 180 cm, og det får forfatteren til at virke helt usædvanligt, og som om at alle folk bemærker det og så videre. Jeg er selv 180 cm høj, og jo man får da en kommentar her og der, men det er altså ret sjældent, så jeg morede mig godt over det, og det virker en lille smule overdreven, men på den anden side, ville hun ikke have kunne få de små historier til at hænge helt så godt sammen, så jeg tilgiver Stirling 🙂

Selve handlingen er rigtig god, masse af spænding og action og igen jeg elsker sammenspillet mellem Crystal og Xav.
Så vidt jeg har forstået vil Joss Stirling skrive flere bøger i denne serie (I sure hope so) og så håber jeg også bare at Høst&Søn vil oversætte dem også 😀

2 Comments on Joss Stirling: Soulfinders. Crystal

  1. Glæder mig selv helt vildt til at læse 3eren. Håber at Crystal er noget bedre for min tålmodighed, end Phoenix var. Hende var jeg nærmest ved at slå ihjel på hver eneste side. Desværre skal vi jo bare vente længe endnu, før der så kommer nyt igen. 🙁

    (Og psst – Du har lavet en fejl ved linket til Phoenix-bogen. Det er nummer 2 ;))

    • Kan jeg godt forstå, den var også rigtig god! Elskede Crystal. Jeg havde nu ikke noget imod Phoenix, men hun er min midst yndling af alle tre, men kunne nu godt lide hende.

      Haha, det er hvad man får ud af at skrive indlæg klokken 1 om natten 😀 Tak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.