Forfatter: John Stephens
Original titel: The Emerald Green Atlas
Serie: Bøgerne fra Begyndelsen #1
Antal Sider: 428
Genre: Fantasy
Forlag: Forlaget Alvilda
Udgivet: 15 september 2011
Sprog: Dansk
Kilde: Hardcover
Stjerner:

Det handler den om:
Tre søskende. To verdener. En profeti.

Kate vil aldrig glemme den aften for ti år siden, da tre mørke skikkelser med ligblege hænder dukkede op uden for hendes barndomshjem. Det var sidste gang, Kate og hendes søskende, Michael og Emma, så deres forældre.

Da de flytter ind på den mystiske dr. Pyms børnehjem, begynder en rejse, der fører dem langt ind i en fremmedartet, faretruende verden. For at overleve er de tvunget til at finde ud af, hvorfor de bliver jagtet af de udræbelige morum cadi-krigere. Og hvad er det for en profeti, den magtbegærlige grevinde taler om?

Skarpt forfulgt af skrækindjagende fjender, der alle efterstræber et magisk atlas med uanede kræfter, må de tre søskende kaste sig ud i kampen mellem det gode og det ond

Min mening:
Jeg havde hørt rigtig godt om denne bog, virkelig godt, så jeg købte den hurtigt. Men alligevel stod den på hylden i næsten 6 måneder inden jeg fik den læst. Jeg turde ikke rigtig gå i gang med den, for nu hvor jeg havde læst så meget godt om den, havde jeg virkelig store forventninger til den. Jeg hader at have store forventninger, synes sq altid at man bliver så skuffet. Jeg ved ikke hvorfor jeg ventede så længe.
Men det blev jeg ikke, den levede 100% op til mine forventninger! Jeg synes ikke man kan sammenligne den med Harry Potter. Det Gyldne Kompas har jeg ikke læst, så det ved jeg ikke.
Den er ikke så svær at læse, men de lidt mindre, skal jo også gerne kunne følge med. Men jeg elskede virkelig historien, jeg glæder mig rigtig meget til at de to andre udkommer.

1 Comment on John Stephens: Det Smaragd Grønne Atlas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.