15749186Forfatter: Jenny Han
Original titel:
To All the Boys I’ve Loved Before
Serie: To All the Boys I’ve Loved Before #1
Antal Sider:
288
Genre:
Contemporary
Forlag: Simon & Schuster
Udgivet: 2014
Sprog: Engelsk
Kilde: Kindle
Stjerner:

Det handler den om:
To All the Boys I’ve Loved Before is the story of Lara Jean, who has never openly admitted her crushes, but instead wrote each boy a letter about how she felt, sealed it, and hid it in a box under her bed. But one day Lara Jean discovers that somehow her secret box of letters has been mailed, causing all her crushes from her past to confront her about the letters: her first kiss, the boy from summer camp, even her sister’s ex-boyfriend, Josh. As she learns to deal with her past loves face to face, Lara Jean discovers that something good may come out of these letters after all.

Min mening:
Jeg havde virkelig glædet mig til denne bog. Jeg er normalt ikke til romantiske eller contemporaries, men engang imellem er det godt med noget nyt, og så virkede denne simpelthen bare så sød! Det kunne den vel også godt have været.

Mit største problem er hovedpersonen Lara Jean. Jeg kan virkelig ikke snuppe hende. Hun opfører sig mere barnligt end sin lille søster på 9 år (Hun skal selv forestille at være 16). Jeg kan ikke nævne præcis hvad det er ved hende jeg virkelig ikke kan lide, ud over hendes opførsel selvfølgelig. Hun gik mig bare virkelig på nerverne, og så er det virkelig svært at holde af selve bogen. For mig ødelægger det i hvert fald ret meget, når jeg ikke kan snuppe hovedpersonen. Jeg kunne ret godt lide Kitty dog, hun var til tider en smule irriterende, men det passede på en eller anden måde ret godt til hendes personlighed, og hendes alder.

En anden ting der irriterede mig, var at den var virkelig lang tid om at komme i gang. Jeg glædede mig til at se hvad der ville ske når fyrene fik hendes breve, og det sker først ret langt inde i bogen. Da handlingen så endelig går i gang, er jeg bare ret ligeglad med hvad der sker. Derudover var bogen virkelig forudsigelig, men havde allerede helt fra starten, før brevene blev sendt af sted, gættet hvem der gjorde det, og det viste sig at være rigtigt.

To All the Boys I’ve Loved Before var desværre ikke noget for mig, jeg har heller ingen planer om at læse videre i serien, og heller ikke nogen planer om at læse andet af Jenny Han. Skrivestilen var egentlig okay, så det kan godt være at hendes andre bøger er bedre, men jeg er bare blevet rigtig meget skuffet over denne, så jeg har ikke længere lyst til at læse noget andet af hende, men det kan selvfølgelig ændre sig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.