17667235Forfatter: Jennifer L. Armentrout
Original titel:
Origin
Serie: Lux #4
Antal Sider:
418
Genre:
Paranormal, Romance
Forlag: Entangled Teen
Udgivet: 2013
Sprog: Engelsk
Kilde: Kindle
Stjerner:

Læs også: Obsidian (#1), Onyx (#2), Opal (#3)

Det handler den om:
Daemon will do anything to get Katy back.

After the successful but disastrous raid on Mount Weather, he’s facing the impossible. Katy is gone. Taken. Everything becomes about finding her. Taking out anyone who stands in his way? Done. Burning down the whole world to save her? Gladly. Exposing his alien race to the world? With pleasure.

All Katy can do is survive.

Surrounded by enemies, the only way she can come out of this is to adapt. After all, there are sides of Daedalus that don’t seem entirely crazy, but the group’s goals are frightening and the truths they speak even more disturbing. Who are the real bad guys? Daedalus? Mankind? Or the Luxen?

Min mening:
Okay, jeg ved slet ikke hvordan jeg skal beskrive denne bog, eller anmelde den. Eller noget i den stil. Jeg elsker den! Denne serie bliver virkelig bare bedre og bedre! Jeg kan bare ikke få nok!

3’eren efterlod os med en kæmpe cliff-hanger! Det er virkelig grusom, heldigvis havde jeg denne allerede på min kindle, og kunne gå i gang med det samme! Katy er fanget hos Daedalus, man kan kun gisne om hvilke grusomme ting hun bliver udsat for. Daedalus fortæller grusomme ting, som Katy nægter at tro på, men de efterlader alligevel lidt tvivl i hendes indre om hvad hun virkelig ved og hvem der er de gode og de onde. Katy’s karakter er stadig helt vild god. Hun virker troværdig, og det gør alle hendes handlinger også. Hun opfører sig i hvert fald som jeg ville forvente, hvis man oplevede alt dette i virkeligheden. Daemon er nok en af mine favorit personer. Hvem kan ikke lide Daemon Black? Jeg elsker ham i hvert fald. Han er stadig øretæveindbydende men samtidig uimodståelig. Suk.
Daedalus, eller alle de personer der hører ind under her, er virkelig komplekse og svære at beskrive. Deres hovedmål er faktisk ret godt, i hvert fald for det meste, men deres metoder er noget så forkerte og grusomme!

Og så synes jeg at de Origins er noget så fede! Virkelig en fed detalje, og ikke noget jeg havde lyst til at møde i virkeligheden, af flere grunde! Blandt andet fordi jeg godt kan lide at værne om mit privatliv, aka mine tanker.

Selve handlingen er ret svær at beskrive uden at afsløre for meget, men der var fuld gang i den, og jeg kedede mig ikke på noget tidspunkt overhovedet! Armentrout formår virkelig at skrue en fed historie sammen med masser af handling, masser af twists og uden at det bliver for meget eller for kedeligt. Hendes skrivestil er stadig perfekt. Jeg er fuldstændig opslugt når jeg læser denne serie. Jeg glemmer virkelig alt omkring mig.

Slutningen er om noget endnu ondere end den forrige. Den lægger i hvert fald op til en episk slutning i bog 5. Og så er det godt jeg allerede har den, og ikke skal vente på at den udkommer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.