20753858Forfatter: Jennifer L. Armentrout
Original titel:
Opposition
Serie: Lux #5
Antal Sider:
500
Genre:
Paranormal, Romance
Forlag: Entangled Teen
Udgivet: 2014
Sprog: Engelsk
Kilde: Kindle
Stjerner:
Køb bogen: Bookdepository

Læs også: Obsidian (#1), Onyx (#2), Opal (#3), Origin (#4)

Det handler den om:
Katy knows the world changed the night the Luxen came.

She can’t believe Daemon welcomed his race or stood by as his kind threatened to obliterate every last human and hybrid on Earth. But the lines between good and bad have blurred, and love has become an emotion that could destroy her—could destroy them all.

Daemon will do anything to save those he loves, even if it means betrayal.

They must team with an unlikely enemy if there is any chance of surviving the invasion. But when it quickly becomes impossible to tell friend from foe, and the world is crumbling around them, they may lose everything— even what they cherish most—to ensure the survival of their friends…and mankind.

War has come to Earth. And no matter the outcome, the future will never be the same for those left standing.

Min mening:
Den episke afslutning på en fantastisk serie. Jeg nævnte i hvert fald i min anmeldelse af forrige bog, at dens slutning lagde op til en episk afslutning her i den sidste bog i serien.

Der er kommet mange flere Luxen til jorden! Og de er knap så venlige og menneskelige som dem der allerede var på jorden i forvejen. Derudover kræver det ikke noget geni at gætte hvad de gerne vil opnå. Det hele går rigtig hurtigt, og der er nogle heftige scener, og skræmmende.

Der er egentlig ikke rigtig nogen grund til at snakke nærmere om Katy og Daemon, for min mening har ikke ændret sig siden de forrige 4 bøger. Jeg elsker dem. Jeg elsker hele persongalleriet i denne serie. Der er så mange forskellige og virkelighedstro personer med.

Hele Luxen racen efter alle sammen ankom til jorden, er virkelig fascinerende, det hele har ændret sig. Alle har ændret sig. Det er helt vildt. Specielt Dee. Åh det var forfærdeligt! Men nok om det, jeg vil ikke afsløre noget.

For at fortsætte stilen fra de andre bøger er der fuld fart over feltet. Jeg kunne både side og gispe af spændingen, det forfærdelige der skete samt grine lidt over samspillet mellem Katy og Daemon. Det er nemlig noget af det jeg synes er så fedt ved denne serie, de har ikke mistet deres sjove og kække kommunikation. Jeg kan ikke rigtig finde en bedre beskrivelse på dansk.

Hen imod slutningen skete der noget forfærdeligt. Jeg ved ikke om jeg havde set det komme, inderst inde havde jeg nok, men jeg ville ikke tro på det, for så ond kunne Armentrout da ikke være, tænkte jeg. Jeg tog fejl. Det er kun anden gang en bog har fået mig til at græde, sådan rigtig græde og ikke kun snøfte. Suk, det var en rigtig hjerteknuser. Hvis I har læst serien, tror jeg godt I ved hvad jeg mener, ellers finder I ud af det hvis I får den læst.

Det eneste negative jeg kan komme på at sige er at jeg er ked af at serien nu er slut! Jeg elskede hver en bog, hver en side, og jeg kommer til at savne Katy og Daemon. Serien er helt klart gået hen og blive en af mine ultimative favoritter. Jeg har læst hele serien på min kindle, men overvejer kraftigt at anskaffe mig den i rigtig bogform! Hvis I endnu ikke har læst denne serie, så synes jeg at I skal gå i gang med det samme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.