8161632Forfatter: Jenna Black
Original titel: Sahdowspell
Serie: Faeriewalker #2
Antal Sider: 295
Genre: Paranormal / Fantasy
Forlag: St. Martin’s Griffin
Udgivet: 2011
Sprog: Engelsk
Kilde: Paperback
Stjerner:

Læs også: Glimmerglass (#1)

Det handler den om:
On top of spending most of her time in a bunker-like safe house and having her dates hijacked by a formidable Fae bodyguard, Faeriewalker Dana Hathaway is in for some more bad news: the Erlking and his pack of murderous minions known as the Wild Hunt have descended upon Avalon. With his homicidal appetite and immortal powers, the Erlking have long been the nightmare of the Fae realm.

A fragile treaty with the Faerie Queen, sealed with a mysterious spell, is the one thing that keeps him from hunting unchecked in Avalon, the only place on Earth where humans and Fae live together. Which means Dana’s in trouble, since it’s common knowledge that the Faerie Queen wants her – and her rare Faeriewalker powers – dead. The smoldering, sexy Erlking’s got his sights set on Dana, but does he only seek to kill her, or does he have something much darker in mind?

Min mening:
Jeg kan ret godt lide denne serie. Det er ikke en fantastisk serier der blæser mig omkuld, men den er hyggelig og let at læse. Skrivestilen er ligetil og jeg blev hurtigt grebet af den. Shadowspell levede helt klart op til mine forventninger efter at have læst den første bog. Der er stadig enkelte ting jeg ikke er helt så vild med, tilgengæld var der ting jeg elskede. Jenna Black har bygget en rigtig spændende verden op, og så elsker jeg simpelthen de covers i denne trilogi.

Dana har ikke ændret sig meget, jeg hader hende ikke, men der er bare et eller andet ved hende som jeg ikke elsker, og jeg kan ikke helt sætte en finger på, hvad det egentlig er. Hendes mor kan jeg ikke lide, og det kunne jeg heller ikke i den første, jeg har lyst til at slå hende. Virkelig meget. Hendes far kan jeg egentlig godt lide, selvom han så afgjort har sine fejl og mangler. I Shadowspell møder vi en ny person, nemlig The Erlking. Jeg var meget spændt på hvordan han er, og jeg blev bestemt ikke skuffet. Jeg kunne virkelig godt lide ham. Han var spændende, mystisk og ja så meget mere, og jeg glæder mig bare så meget til at læse mere til ham i den næste bog.

Handlingen kunne jeg godt lide, jeg ville dog have ønsket at der var en smule mere aktion, eller handling. Jeg kedede mig slet ikke på noget tidspunkt, men ville alligevel gerne have haft lidt mere. Jeg vil rigtig gerne læse mere om selve Faery, og det kommer vi forhåbentligt til i den næste og sidste bog.

3 Comments on Jenna Black: Shadowspell

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.