12640991Forfatter: Jen Campbell
Original titel: Weird things customers say in bookshops
Serie: Weird things customers say in bookshops #1
Antal Sider: 119
Genre: Non-fiction
Forlag: Constable and Robinson
Udgivet: 2012
Sprog: Engelsk
Kilde: Hardcover
Stjerner:

Det handler den om:
This Sunday Times Bestseller is a miscellany of hilarious and peculiar bookshop moments:
‘Can books conduct electricity?’
‘My children are just climbing your bookshelves: that’s ok… isn’t it?’

A John Cleese Twitter question [‘What is your pet peeve?’], first sparked the ‘Weird Things Customers Say in Bookshops’ blog, which grew over three years into one bookseller’s collection of ridiculous conversations on the shop floor.

From ‘Did Beatrix Potter ever write a book about dinosaurs?’ to the hunt for a paperback which could forecast the next year’s weather; and from ‘I’ve forgotten my glasses, please read me the first chapter’ to’Excuse me… is this book edible?’

Min mening:
Jeg har længe gerne ville læse denne, den virkede utrolig sjov, og jeg elskede de små citater andre lagde ud. Jeg fik endelig fingre i bogen, og havde egentlig besluttet at jeg ville læse et par sider ind i mellem og nyde den. Men jeg startede på den, og så var den slut. Den er ultra kort og virkelig morsom! Jeg måtte hele tiden læse bare en smule mere.

Jeg må indrømme at nogle af citaterne var ret dumme, og jeg kunne ikke helt se det sjove i dem, men så var der tilgengæld dem der var virkelig morsom, og jeg sad og grinede højlydt. Andre var så dumme at man græmmede sig og sad og flovede sig på kundens vegne. Det er virkelig utroligt hvad folk har kunne sige og spørge om.

Det er en virkelig morsom og hyggelig lille bog, og jeg glæder mig allerede til at få den næste så jeg kan læse flere små citater.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.