6871617Forfatter: Jeaniene Frost
Original titel: This side of the Grave
Serie:
Night Huntress #5
Antal Sider:
357
Genre:
Fantasy
Forlag:
Avon
Udgivet:
2011
Sprog:
Engelsk
Kilde:
Paperback
Stjerner: 

Læs også: Halfway to the Grave (#1), One foot in the Grave (#2), At Grave’s End (#3), Destined for an Early Grave (#4), First Drop of Crimson (#1), Eternal Kiss of Darkness (#2)

Det handler den om:
Danger waits on both sides of the grave.

Half-vampire Cat Crawfield and her vampire husband Bones have fought for their lives, as well as for their relationship. But just when they’ve triumphed over the latest battle, Cat’s new and unexpected abilities threaten to upset a long-standing balance . . .

With the mysterious disappearance of vampires, rumors abound that a species war is brewing. A zealot is inciting tensions between the vampires and ghouls, and if these two powerful groups clash, innocent mortals could become collateral damage. Now Cat and Bones are forced to seek help from a dangerous “ally”; the ghoul queen of New Orleans herself. But the price of her assistance may prove more treacherous than even the threat of a supernatural war . . . to say nothing of the repercussions Cat never imagined.

Min mening:
Hvis du har læst mine forrige anmeldelser af denne serie, vil det nok ikke komme som den store overraskelse, at jeg elsker denne serie. Og jeg blev bestemt ikke skuffet med denne bog. Nogle vil måske mene at der sker for meget i denne serie, for meget action, for mange ting Cat skal slå med hele tiden. Men jeg elsker det. Jeg elsker når der hele tiden sker noget, så man ikke kommer til at kede sig. Jeg siger ikke, at jeg ikke kan lide stille passager i bøger, det kan jeg, så skal der bare være noget andet ved dem der fanger mig.
Det jeg godt kan lide ved denne, i forhold til de sidste par stykker, er at der er kommet mere humor ind. Jeg har egentlig ikke lagt mærke til, at det har været en smule fraværende i de forrige bøger, men nu hvor jeg har læst denne, kan jeg sagtens se det. Jeg elsker simpelthen bare humoren! vil I også kunne læse ud fra de første par anmeldelser.

Jeg synes Cat og Bones er nogle af de mest livagtige karakterer jeg længe har læst. Virkelig. Der er så meget dybde i dem, hvis man kan sige det. Og endda også i bipersonerne. Man kan vel summe det op til, at Jeaniene Frost har udviklet et fantastisk persongalleri, eller hvad i alverden man skal kalde den slags.

En af de ting der dog irriterede mig rigtig meget ved denne bog, er at der imellem 4’eren og 5’eren er to andre bøger fra en spin-off serie. Jeg troede ikke man skulle læse dem imellem, men det skal man! Der er så mange spoilers i denne bog til de to bøger at det næsten gør ondt. Det er virkelig virkelig ærgerligt. I det mindste kunne de godt lige have skrevet en advarsel i bogen, om at det var bedst at læse bøgerne i den anden serie (Night Huntress World) først. Øv øv. Så en god ide, som jeg virkelig på det varmeste anbefaler, læs de to bøger imellem først! Selvom slutningen til de to andre bøger faktisk er blevet spoilet i denne bog, så har jeg stadig tænkt mig at læse dem!

2 Comments on Jeaniene Frost: This Side of the Grave

  1. Årh hvor irriterende med de der spin-off bøger. Jeg gider seriøst ikke spin-offs. Jeg kan lige klare det når det er sådan noget som det Julie Kagawa har gjort med at fortsætte med universet efter hendes første serie er slut. Men sådan noget som det her, hvor man pludselig skal til at læse nogle bøger om helt andre personer midt i en serie? ARGH! Jeg hader det! Det er møgbelastende xD Jeg har ikke købt de der Night Huntress World, men jeg har købt både nummer 5 og 6 i Night Huntress, så jeg tror måske bare jeg forsøger mig med at fortsætte i Night Huntress-serien og ser om jeg ikke overlever .. Jeg vil virkelig virkelig helst ikke læse den sk*de spin-off hvis jeg kan blive fri xD

  2. Det kan jeg godt følge dig i :p jeg havde heller ikke vidst det, hvis ikke jeg havde læst din anmeldelse og set, at en eller anden på goodreads også nævnte det .. Kan ikke huske om det også var dig, eller om det var en anden .. De kunne godt skrive det bag på bogen eller noget ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.