1421990Forfatter: Jeaniene Frost
Original titel: Halfway to the Grave
Serie: Night Huntress #1
Antal Sider: 358
Genre: Paranormal
Forlag: Avon
Udgivet: 2007
Sprog: Engelsk
Kilde: Paperback
Stjerner: 

Det handler den om:
Half-vampire Catherine Crawfield is going after the undead with a vengeance, hoping that one of these deadbeats is her father–the one responsible for ruining her mother’s life. Then she’s captured by Bones, a vampire bounty hunter, and is forced into an unholy partnership.

In exchange for finding her father, Cat agrees to train with the sexy night stalker until her battle reflexes are as sharp as his fangs. She’s amazed she doesn’t end up as his dinner–are there actually good vampires? Pretty soon Bones will have her convinced that being half-dead doesn’t have to be all bad. But before she can enjoy her newfound status as kick-ass demon hunter, Cat and Bones are pursued by a group of killers. Now Cat will have to choose a side . . . and Bones is turning out to be as tempting as any man with a heartbeat

Min mening:
Der findes uendeligt mange vampyr bøger derude i verdenen, og ikke alle er lige gode. Denne har dog fået rigtig god omtale, og jeg har været spændt på hvordan den ville. Jeg vil altid være glad for vampyr bøger dog.
Lad os komme tilbage til denne lille sag. Jeg blev virkelig positivt overrasket, og slugte den meget hurtigt. Jeg havde ikke lyst til at spise eller sove, jeg ville bare læse. Den er ikke særlig tung, sproget er let og flydende.
Jeg har faktisk en smule svært ved at samle mine tanker omkring denne bog, andet end at den var fantastisk.
Lad mig fortælle lidt om Cat. Hun er simpelthen en fantastisk karakter. Hun er ikke en eller anden lille genert mus der ikke tør sige pip. Nej hun er stærk, står ved sin mening og ikke kryber sammen ved den mindste modgang. Og samtidig er hun sjov, jeg sad flere gange  og grinede virkelig højlydt.
Og Bones. Don’t even get me started! Han er fantastisk. Jeg kan vel ikke komme uden om, at jeg har et lille crush på ham? Han er ikke ond, ikke som jeg ser ham. Men han er absolut heller ikke god. Han er en vampyr. Han er ikke den der ynkelige vampyr der kryber sammen i et hjørne og nægter at slå mennesker ihjel eller bare nægter sin natur. Jeg ved ikke om det er den rigtige formulering. Men han accepterer at han ikke er et menneske, men at han er en vampyr og alt hvad det indebærer. Og det synes jeg er rigtig fedt. Jeg er virkelig træt af “vampyrer” som i Twilight der synes hele tilværelsen bare er så elendig. (Sorry Twilight fans)
Selve handlingen er også fantastisk, fyldt med spænding, action og humor. I like! Og så har den en rimelig god cliff-hanger. Jeg glæder mig så meget til at læse videre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.