5604848Forfatter: Jeaniene Frost
Original titel: Destined for an Early Grave
Serie:
Night Huntress #4
Antal Sider:
355
Genre:
Fantasy
Forlag:
Avon
Udgivet:
2009
Sprog:
Engelsk
Kilde:
Paperback
Stjerner: 

Læs også: Halfway to the Grave (#1), One foot in the Grave (#2), At Grave’s End (#3)

Det handler den om:
Her deadly dreams leave her in grave danger

Since half-vampire Cat Crawfield and her undead lover Bones met six years ago, they’ve fought against the rogue undead, battled a vengeful Master vampire, and pledged their devotion with a blood bond. Now it’s time for a vacation. But their hopes for a perfect Paris holiday are dashed when Cat awakes one night in terror. She’s having visions of a vampire named Gregor who’s more powerful than Bones and has ties to her past that even Cat herself didn’t know about.

Gregor believes Cat is his and he won’t stop until he has her. As the battle begins between the vamp who haunts her nightmares and the one who holds her heart, only Cat can break Gregor’s hold over her. She’ll need all the power she can summon in order to bring down the baddest bloodsucker she’s ever faced . . . even if getting that power will result in an early grave.

Min mening:
Det kommer nok ikke bag på noget, hvis man har læst mine anmeldelser af de forrige tre bøger i serien, at jeg elsker denne serie. Det gør jeg stadig, jeg sluger dem råt.
Der sker rigtig meget i denne bog, ligesom i det sidste, men jeg synes aldrig det bliver for meget, selvom det godt kan virke en smule overvældende til tider. Men for mig, der passer det bare rigtig godt sammen. Jeg savner dog en smule af den humor der var med i specielt de to første. Der kan jeg huske, at jeg sad og grinede højlydt af nogle af scenerne. I miss that! Men når det er sagt, kan jeg ikke rigtig sætte en finger på denne bog.

Cat har udviklet sig rigtig meget, og hun kommer til at tage en temmelig stor beslutning, som dog ikke kom synderlig meget bag på mig. Dog sker der en ting i bogen, som jeg ikke lige havde forudset. Stort plus!
Bones. Ja. Jeg har stadig kæmpe crush på ham, og elsker hans karakter. Specielt fordi, jeg har nævnt det i en tidligere anmeldelse, men specielt fordi at han virkelig er en vampyr. Ikke decideret ond, men heller ikke en nuttet en med perfekt hår som glimter i solen. Gregor er jeg ret fascineret af, han er absolut ikke særlig venlig, men ret så fascinerende at læse om, endnu mere hans specielle evne. Me like.

Frost’s skrivestil er stadig rigtig god. Hun formår virkelig at indsnøre mig i sit net. Jeg glæder mig rigtig meget til at se hvad der mere vil ske i de næste bøger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.