16173427

Forfatter: Jeaniene Frost | Original titel: Bound by Flames | Serie: Night Prince #3 | Antal Sider: 342
Stjerner:

Play with fire, pay the price.

Leila’s years on the carnie circuit were certainly an education. What she didn’t learn: how to be a vampire, or how to be married to the most famous vampire of them all. Adjusting to both has Leila teetering on a knife edge between passion and peril, and now the real danger is about to begin…

Vlad must battle with a centuries-old enemy whose reach stretches across continents and whose strength equals his own. It isn’t like Vlad to feel fear, but he does…for Leila, because his enemy knows she is Vlad’s greatest weakness. As friend and foe alike align against him—and his overprotectiveness drives Leila away—Vlad’s love for his new bride could be the very thing that dooms them both…

Ah, jeg havde helt glemt, hvor meget jeg elsker Jeaniene Frosts bøger. Hun formår bare på en eller anden måde, at drage mig fuldstændig ind i hendes univers.

Som nævnt, så er hendes skrivestil fantastisk! Hun er god til at beskrive tingene, så det hele kører som en film i hovedet. hendes personer er virkelig realistiske, og så elsker jeg, at hun formår at putte humor ind i sine bøger, samtidig med de mere alvorlige sider. Jeg kan rigtig godt lide Leila, og hun vokser for hver bog synes jeg. Jeg kunne i hvert fald lide hende endnu mere nu, end i de tidligere bøger. Vlad kan jeg virkelig godt lide, han er så alsidig og spændende en person at følge. Jeg kan virkelig godt lide samspillet mellem Vlad og Leila. Deres forhold er langt fra en dans på roser, men er alligevel så stærkt. Jeg glæder mig virkelig til at se deres videre udvikling.

Handlingen var virkelig spændende. Det overordnede problem er det samme som i de foregående bøger, nemlig Vlads gamle fjende. Det hele kulminere dog her, og der er så mange episke scener! Der kommer dog en bog mere, og det lægger denne helt klart også op til, og det glæder jeg mig til! Jeg er ret spændt på, hvad der vil ske, både med den nye trussel men også med forholdet mellem Vlad og Leila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.