3570231Forfatter: Jeaniene Frost
Original titel: At Grave’s End
Serie: Night Huntress #3
Antal Sider: 342
Genre: Fantasy
Forlag: Avon
Udgivet: 2008
Sprog: Engelsk
Kilde: Paperback
Stjerner: 

Læs også: Halfway to the Grave (#1), One foot in the Grave (#2)

Det handler den om:
It should be the best time of half-vampire Cat Crawfield’s life. With her undead lover Bones at her side, she’s successfully protected mortals from the rogue undead. But though Cat’s worn disguise after disguise to keep her true identity a secret from the brazen bloodsuckers, her cover’s finally been blown, placing her in terrible danger.

As if that wasn’t enough, a woman from Bones’s past is determined to bury him once and for all. Caught in the crosshairs of a vengeful vamp, yet determined to help Bones stop a lethal magic from being unleashed, Cat’s about to learn the true meaning of bad blood. And the tricks she’s learned as a special agent won’t help her. She will need to fully embrace her vampire instincts in order to save herself—and Bones—from a fate worse than the grave

Min mening:
Denne bog er lige så god som de to første. Masser af action og vampyrer. Rigtig vampyrer, ikke de nuttede små nogle med flot hår der glimter i solen.
Jeg er begyndt at holde endnu mere af Cat i denne bog, hun er en rigtig stærk karakter, der ikke er bange for at sige sin mening.
Jeg synes faktisk denne bog er lidt svær at anmelde, uden at spoile for meget af handlingen, for dem der ikke har læst den endnu. Men jeg kan afslører at der sker en masse spændende ting, som jeg ikke lige havde forudset, og som gør bogen lidt anderledes end de foregående bøger.
Der var et tidspunkt, hvor jeg virkelig sad og holdte vejret for Cat, selvom jeg i bund og grund godt kunne gætte mig til, hvad der ville ske, fordi der stadig er 3 bøger endnu, og det tvivler jeg på, at der ville have været, hvis det ikke havde endt som jeg forudså. Vil I vide hvad det er? Så læs bogen, så tvivler jeg på at I ikke kan gætte hvad det er jeg snakke om 🙂
Men selvom jeg godt kunne gætte det, så sad jeg alligevel i spænding, fordi hvordan ville det ske? Og jeg havde virkelig ondt af Cat, der kan bare se hvor meget hun er begyndt at vokse hos mig.
Bones, ja ham kan jeg stadig rigtig godt lide. Nogle vil måske mene at han kan være for overbeskyttende igennem alle bøgerne, men det synes jeg nu ikke, ikke når man tænker på at han er en vampyr, og de skulle være ret territorie-minded, eller hvad man kan kalde det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.