10193699Forfatter: James Dashner
Original titel:
The Scorch Trials
Serie: The Maze Runner #1
Antal Sider:
361
Genre:
Dystopisk
Forlag: Delacorte Press
Udgivet: 2011
Sprog: Engelsk
Kilde: Paperback
Stjerner:

Det handler den om:
Solving the Maze was supposed to be the end.
Thomas was sure that escape from the Maze would mean freedom for him and the Gladers. But WICKED isn’t done yet. Phase Two has just begun. The Scorch.
There are no rules. There is no help. You either make it or you die.
The Gladers have two weeks to cross through the Scorch—the most burned-out section of the world. And WICKED has made sure to adjust the variables and stack the odds against them.
Friendships will be tested. Loyalties will be broken. All bets are off.
There are others now. Their survival depends on the Gladers’ destruction—and they’re determined to survive.

Min mening:
Jeg kan ikke helt finde ud af hvordan jeg skal rate eller anmelde denne bog. Jeg kunne virkelig godt lide The Maze Runner, og det var ikke fordi The Scorch Trials skuffede, men jeg var bare ikke lige så vild med den. Det kan dog også skyldes, at jeg simpelthen mistede lysten til al dystopisk midt under læsningen af denne.

Jeg kan ikke komme med konkrete ting som jeg ikke brød mig om. Handlingen var fin og spændende, dog kunne den ikke fange mig hele tiden og nogle passager endte jeg med at skimme fordi jeg simpelthen var ligeglad. Skrivestilen var god, ikke meget var ændret fra den første bog. Jeg savnede faktisk lidt labyrinten og stemningen fra den første bog.

Thomas og de andre personer var også fine, der er dog ikke rigtig nogle personer jeg virkelig klikker med, hvilket gør det en smule sværere at komme rigtig ind i handlingen synes jeg. Theresa irriterede mig, og det gjorde hun egentlig også i The Maze Runner hvis jeg husker korrekt. Thomas kunne jeg godt lide, men jeg følte aldrig rigtig med ham, desværre.

Selvom bogen ikke rigtig fangede mig, var den nu egentlig god. Det kan skyldes, som nævnt, at jeg slet ikke var i humør til den. Måske genlæser jeg den en dag, jeg har i hvert fald planer om at læse den sidste bog på et eller andet tidspunkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.