18068623Forfatter: J. R. Ward
Original titel: Lover Revealed
Serie: The Black Dagger Brotherhood #4
Antal Sider: 666
Genre: Fantasy
Forlag: Tellerup
Udgivet: 2013
Sprog: Dansk
Stjerner: 

Læs også: Vampyrkongen (#1), Din for evigt (#2), Blodslaven (#3)

Det handler den om:
Butch lever en privilegeret tilværelse sammen med Broderskabet.
Men hans liv giver ikke mening, da han ikke må kæmpe sammen med brødrene
mod Elimineringsgruppen. Og samtidig vil den smukke, aristokratiske hunvampyr, Marissa, som Butch elsker, ikke vide af ham.

Alt forandres den dag Butch falder i vampyrdræbernes hænder
og efterlades døende i skoven. Han inficeres af Omegaens kræfter
og ondskaben truer med at slå rod …

Min mening:
Jeg så ikke særlig meget frem til denne bog, og der var flere ting der irriterede mig ved den. Lad mig starte med de to hovedpersoner, Butch og Marissa. Jeg kan ikke lide nogen af dem, har jeg ikke kunne lige fra de blev introduceret fra første gang.

Navnet Butch. Nej nej nej. Bare ud fra navnet har jeg dannet mig et billede af hans udseende, som slet ikke passer til beskrivelserne, og jeg kan ikke komme af med det. Har I set True Blood? Andy derfra, se billede her, det er præcis sådan jeg ser ham, og jeg kan slet ikke have det. Udover hans udseende, bryder jeg mig heller ikke synderligt meget om hans personlighed.
Marissa bryder jeg mig heller ikke om, fordi jeg synes hun er alt alt for ynkelig og svag og jeg kan slet ikke se noget som helst positivt ved hende. Vischous har jeg det sådan set fint med, han er der bare.
Til gengæld forstod jeg ikke helt John. Han har ikke generet mig tidligere, men han virkede bare så malplaceret her, og jeg blev revet ud af mit læseflow når han kom.

Selve handlingen var egentlig okay, en af de ting der trækker op. Dog er jeg ikke glad for skrivestilen, synes den virker anderledes end i de tidligere bøger. Det er som om Ward ikke har lagt hele sit hjerte i denne bog. Personerne blev også tit sammensmeltet, så der for eksempel tit kom en reaktion som “Okaaay” fra flere forskellige personer. En havde været okay, men det andet gik mig på nerverne.

Den sidste ting, som virkelig gik mig på, udover de to hovedpersoner er titlen og bagsideteksten. Helt seriøst, jeg havde allerede gættet hele plottet ud fra de to ting alene, og der kom absolut ingen overraskelser what so ever undervejs. Specielt titlen er meget afslørende.

3 Comments on J. R. Ward: Den Skjulte Broder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.