15723921Forfatter: J. R. Ward
Original titel: Lover Awakened
Serie: The Black Dagger Brotherhood #3
Antal Sider: 615
Genre: Paranormal
Forlag: Tellerup
Udgivet: 2012
Sprog: Dansk
Kilde: Hardback
Stjerner: 

Læs også: Vampyrkongen (#1), Din for evigt (#2)

Det handler den om:
Vampyren Zsadist er tidligere blodslave. Han bærer stadig arene fra en fortid fyldt med lidelser og ydmygelser. Han er kendt for sit grænseløse raseri og onde gerninger. Han er en vild skabning som er frygtet af mennesker såvel som vampyrer. Vrede er hans eneste følgesvend og terror er hans eneste passion indtil han redder en smuk aristokrat fra de onde Eliminatorer.

Bella bliver straks forblændet af den utrolige styrke som Zsadist er i besiddelse af. Selv efter at deres længsel efter hinanden begynder at få magten over dem, så driver Zsadist’s tørst efter hævn over Bellas plageånder ham på grænsen af sindsyge. Nu er det op til Bella at hjælpe sin elskede med at overkomme sårene fra hans torturede fortid og finde en fremtid med hende…

Min mening:
Det er ingen overraskelse at jeg elsker denne serie. Jeg glædede mig specielt til dette bind, fordi Zsadist altid har fascineret mig. Jeg har været nysgerrig om, hvad han har været ude for, siden han er som han er.
Det tog mig lige et par sider at vende mig til hele universet. Jeg ved ikke hvorfor, men igennem alle bøger har jeg haft lidt svært ved starten. Men så snart jeg er brudt igennem den, så har jeg næsten ikke kunne lægge bogen fra mig.
Sproget er det samme som i de to første bøger, let og flydende, dog med en del flere bandeord, end fra andre bøger. Men det gør ikke noget, for det passer godt ind til universet. Jeg kunne i hvert fald ikke forestille mig nogle af brødrene sidde og tale som fornemme damer. 😉
Handlingen er bygget rigtig godt op, med dejlige mængder aktion og al mulig andet sjov.
Zsadist er nok min yndlingskarakter af alle sammen. Han har været igennem utrolig meget, og er en stor rodebunke, en farlig rodebunke. Jeg kan virkelig godt lide den forvandling han gennemgår, hvordan Bella langsomt trænger igennem til ham, selvom han gør alt, hvad han kan, for at skubbe hende væk. Selvom han ændre sig ret drastisk, bliver han ikke forvandlet til en sukkersød gris på lyserøde skyer, hvilket jeg godt kan lide.
Hans tvillingebror, Phury, får vi også en smule mere indblik i, i denne bog, og man får et andet blik på hans og Zsadist’s forhold.
Jeg kan rigtig godt lide, at Ward formår at putte humor ind i historien hist og pist, jeg kom i hvert fald til at grine, midt i al elendigheden og dramaet.
En rigtig god bog, og jeg glæder mig meget til at læse fortsættelsen.

4 Comments on J. R. Ward: Blodslaven

 1. Ja han er 😀 Jeg vil også holde øje med de ting som han kommer til at være med i.

  Den her bog er klart min ynglings bog i serien!, jeg håber ikke at der går for lang tid før den næste bog kommer

 2. Jeg har fået læst de fire, jeg har 😉
  Jeg havde (langt om længe) fattet det med, at de blev slået ihjel af vampyrerne 😉 Men jeg tror ikke, jeg har hørt noget om at det er Myrnin, der står for det. Men tror ikke, jeg læser videre i serien, selvom bog fire faktisk var meget bedre end de tre første 🙂

  Åh, jeg har lige færdiggjort ‘Din for evigt’ og glæder mig rigtig meget til at læse om Zsadist!!

 3. Hvis du stjæler de bøger der står bagerst, på de hylder hvor de står dobbelt, vil jeg næppe opdage det. 😉

  Som et svar, på en af dine tidligere kommentarer (jeg bør lære at svare hurtigt) så får man først sit studiekort, når man er kommet ind på en uddannelse. Man modtager et brev, hvor der står at man skal gå på nettet og lave det, hvorefter det så vil blive sendt til én.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.