Jeg elsker tasker. Så er det sagt. Alligevel har jeg en tendens til at gå med den samme taske hele tiden. Er jeg den eneste om det? Jeg tør ikke engang tænke på hvor mange tasker jeg egentlig har! 😛

Little Marcel er jeg stadig lidt forelsket i. Min dejlige farverige kuffert er fra dem, og jeg glæder mig simpelthen så meget til at bruge den. Jeg har også en toilettaske fra dem 😀 Kom ikke og sig, at det ikke matcher 😀 Hehe.

Ikke-navngivet-3 kopiDet er sjovt at tænke på, at det var tilbage i november jeg købte min kuffert, som I kan læse om lige her, og jeg har endnu ikke brugt den ^^ Men det kommer jeg til om ca. 2 måneder! 😀
Jeg glæder mig lidt til at se, om folk vil kigge ekstra når jeg kommer rullende med min meget farvestrålende kuffert! 😀

2 Comments on Its raining… bags

  1. Jeg kan godt lide når folk bruger andre farver end sort og jeg er vild med din farvestrålende kuffert. Det vil være sådan en jeg så misundelig efter.

    Det havde hun helt sikkert. Og hun er så glad for sin klasselærer så det kan bare ikke være bedre.

    Ja okay, det er svært at spise dem når man er allergisk overfor det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.