Åh tænk at elske et land så meget! 😛 Hæhæ. Men ja det gør jeg altså. Og af den grund, har jeg valgt at oprette en hel side til det formål! 😀 I finder et link øverst mellem FILM og MUST READ 2012 BOGUDFORDRING.
Det kan godt være, at det er tosset, at jeg laver den side, men det er noget jeg har lyst til, så derfor! Jeg har planer om, at der kommer nogle flere indlæg om Irland inden længe. Hvis I går derind nu og kigger, vil I kunne se, at ikke alle link fungerer. Det er fordi jeg ikke har lavet dem endnu. Og hvorfor står de der så? Jo fordi ellers glemmer jeg sikkert, hvad jeg gerne vil skrive om.

Og så har jeg planer om at tage til Irland igen snart, dog en lidt anden rejse end tidligere. Nemlig et violin kursus, hvor jeg kan lærer at spille irsk folkemusik. Jeg vil gerne fortælle mere om det senere, hvis det er. Overvejer stadig om jeg skal det.
Jeg håber lidt på, at jeg kan nå at spare penge sammen til sommeren 2013. Men det er ret mange penge. For det varer en uge, og vil gerne have en ekstra uge i Irland bagefter. Nu må vi se, hvor meget jeg kan nå at spare sammen til den tid. Ellers må jeg vente lidt 🙂
Spændende er det i hvert fald!

3 Comments on Irland <3

 1. vor er der smukt! Du tager nogle fantastiske billeder.
  Gid det var mig der skulle ind og se den Jeg håber at du kan lide den.

  Hm er det noget i vejen med din blog?
  For jeg kan ikke skrive en kommentar

 2. Nårh okay, det kunne godt være 🙂
  Jeg prøvede at skrive den samme kommentar i går, men der gad den ikke sende den. og jeg havde også problemer med det den anden dag.

  Men jeg ved ikke om det bare er mig der har haft problemer med det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.