Under spørgerunden var der en der spurgte således:

Hvis du skulle ud og rejse et år, hvilken bog ville du så pakke i kufferten, hvis du kun måtte have én med?

Altså dette er jo et mega svært spørgsmål! Må jeg svare min kindle? Ikke nej? Nå. Så lad mig tænke lidt.

SONY DSC

Hvis jeg helt seriøst kun måtte vælge én, ville jeg nok vælge The Name of the Wind af Patrick Rothfuss. Det er en moppedreng med masser af guf i. I kan læse min anmeldelse her. Fordi den er så tyk og det er fantasy, regner jeg med at det er en god bog at genlæse, og så kan den også strække sig over længere tid. Jeg nød den virkelig da jeg læste den, så ja, det er nok den mit valg ville falde på. (Godt det ikke er virkelighed! Haha)

2 Comments on Irland i 1 år og 1 bog

  1. Det var mit spørgsmål, haha. 😀

    Mit eget svar tror jeg er “Djævelens lærling” selvom jeg nok i virkeligheden burde tænke som dig, og vælge en tykkere en af slagsen. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.