Så kom vi til den 16 oktober, første dag på vores 4 dags tur rundt i syd-vest Irland, og min fødselsdag 🙂

Jeg var i Connemara sidste år sammen med min ene veninde, så det er ikke så mange billeder jeg viser herfra, der smutter sig dog et par stykker ind af Galway, som er så smuk en by! Og gågaden er så fortryllende!

Det var en fin bustur, hvor jeg efter 3 timers kørsel opdager at der er gratis wifi i bussen, hehe, så dem der følger mig på twitter har kunne følge lidt med undervejs. Men i hvert fald en rigtig god dag, selvom køreturen fra Dublin til Connemara er rigtig lang (Ca. 4 timer) men vi havde en god chauffør/guide som fortalte os alle mulige historier og gjorde turen lidt mere udholdelig 🙂 Senere hen fortalte mine veninde chaufføren at jeg havde fødselsdag, og hele bussen sang fødselsdagssang for mig 😛

Vi var knap så heldige med vejret i dag – det pissede ned! Haha. Det gør det en anelse svært at tage billeder, men det blev nogle stykker. Her er et lille udvalg. I kan se flere billeder fra sidste år her.SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

7 Comments on Irland: Connemara & Galway

  1. Det kan godt passe. Var der et par gange. Jeg var iført en løs, blå bluse, blå bukser og røde sko. Var det mig du så så?

    Det vil jeg også gerne, men der findes kun den ene og den er heldigvis let at overkomme. De fleste ekskursioner varer kun to timer, så selv hvis det keder én, så spilder man ikke for meget tid på det. 🙂

    Undgik du egentlig at skulle skrive en eksamensopgave, mens du var i Irland? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.