Nu har jeg endelig fået taget sammen til at begynde på mine indlæg om Irland. Jeg skulle lige ind i fast rutine igen, lære min nye computer at kende, afleverer en opgave og kigge alle mine billeder igennem. Der kommer nogle indlæg, for der er simpelthen for meget til et enkelt. Jeg håber I vil læse med 🙂

Jeg starter ud med den første dag, tirsdag den 15 oktober. Min veninde og jeg stod op før fanden fik sko på for at gøre os klar og pakke de sidste ting. Jeg havde sovet hjemme hos hende, og aftenen inden lavede vi irsk mad, så en film der foregår i Irland og gjorde os mentalt parate til vores eventyr. I toget mod lufthavnen støder hendes søster så til os, og eventyret starter.

På vores første dag lavede vi ikke det helt store. Vi tjekkede ind på hostellet, hvor vi havde vores eget værelse, var på Old Jameson Distillery (Hvor jeg ikke havde været før), fik shoppet en del og tog på Arlington om aftenen for at få en tre retters menu samt irsk musik og riverdance. Det var helt fantastisk. Min veninde og jeg havde også været der sidste år, da vi var i Irland sammen, og der er billeder fra der. Jeg tog ikke kameraet med denne gang, så I må se billeder fra første gang, i et tidligere indlæg hvis I vil det.

Her kommer et par enkelte billeder fra vores første dag i Irland

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

2 Comments on Irland: Ankomst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.