Ikke-navngivet-2 kopi

Når dette indlæg bliver udgivet skulle mine to veninder og jeg gerne have placeret vores fødder på irsk jord! Vi fløj med SAS kl. 9.
Dette er egentlig bare et lille kort indlæg, for at fortælle jer alle, at nu starter eventyret! I’m so excited! Der kommer ikke nogle “nye” indlæg fra mig mens jeg er væk. Dog kommer der indlæg, for jeg har planlagt en hel masse! Og kommenter endelig gerne løs. Det er ikke sikkert jeg svarer med det samme, men jeg læser det hele 🙂

5 Comments on Off we go!

  1. Wuuhuu håber så meget du/I får en super fantastisk tur og jeg er totalt misundelig. Ville så gerne tilbage til Irland og Dublin 🙂

    Glæder mig til at høre om din tur til Sligo festivalen, MISUNDELIG hehe 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.